Landgoed Driebelterveld

Landgoed Driebelterveld is gelegen in Markelo. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn eindeloos... Er is een B&B-gastenhuis voor 4 personen en een B&B-studio voor 2 personen aanwezig. Daarnaast staat de relaxruimte met infrarood-sauna en sportapparatuur ter beschikking.

B&B-gastenhuis Reebok
In het halfvrijstaande, volledig ingerichte B&B-gastenhuis, geschikt voor 4 gasten, bevinden zich op de begane grond de ruime zitkamer, het eetgedeelte, de keuken, de 2-persoonsslaapkamer en de badkamer. Op de 1e verdieping (zolder) bevindt zich vooraan het open gedeelte met de ruime kledingkast. In het achterste gedeelte is de afgesloten slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.

Het B&B-gastenhuis heeft een eigen opgang en een ruim terras. De relaxruimte, ingericht met een infrarood-sauna en fitnessapparatuur en de bijkeuken voor wasgoed staan eveneens tot uw beschikking.

's Ochtends wordt het ontbijt op het door u gewenste tijdstip gebracht. Het ontbijt bestaat uit zelfgebakken brood, boter, beleg, verse eitjes van de plaatselijke eierboer en versgeperste jus d'orange. Met speciale wensen wordt graag rekening gehouden.

Voor het B&B-gastenhuis betaalt u € 125,00 per nacht voor de 2-persoonsslaapkamer. Voor de slaapkamer op de 1e verdieping betaalt u € 100,00 per nacht.

Kinderen t/m 1 jaar verblijven gratis als er een eigen bedje wordt meegenomen. Voor kinderen van 2 t/m 9 jaar geldt een prijs van € 10,00 en van 10 t/m 17 jaar kost een overnachting € 25,00.

Dit ruime B&B-gastenhuis is bij uitstek ook geschikt voor een langer verblijf, ook eventueel inclusief ontbijt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

B&B-studio Bosuil
De knusse, volledig ingerichte vrijstaande B&B-studio is geschikt voor 2 personen en beschikt over een zit-slaapgedeelte met een kitchenette, eettafel, zitje, opbergruimte en badkamer. De relaxruimte, ingericht met een infrarood-sauna en fitnessapparatuur en de bijkeuken voor wasgoed staan eveneens tot uw beschikking.

's Ochtends wordt het ontbijt op het door u gewenste tijdstip gebracht. Het ontbijt bestaat uit zelfgebakken brood, boter, beleg, verse eitjes van de plaatselijke eierboer en versgeperste jus d'orange. Met speciale wensen wordt graag rekening gehouden.

Voor de studio betaal je € 95,- per nacht.

Relaxruimte
De sfeervolle relaxruimte bevindt zich op het middenterrein, recht tegenover de ingang van het gastenverblijf. Je beschikt hier over een tweepersoons infrarood sauna en fitnessapparatuur. Een zitje met tv en het mooie uitzicht op de bosrand maken het geheel compleet.

Of bekijk de website www.landgoeddriebelterveld.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Sauna

Tip je vrienden

facebook twitter