SVR Camping De Posse

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De camping heeft 15 ruime plaatsen met elektriciteit, de plaatsen zijn deels omgeven met een heg. Bij De Posse is ook een Rustpunt.

Achter de camping ligt een strook bos. Sinds enige tijd zijn de sanitaire voorzieningen vernieuwd. SVR richtprijzen. Rustpunten zijn gastvrije plekken voor een pauze. Tijdens het wandelen of fietsen kun je even een stop maken bij een rustpunt, vaak een onverwacht mooi gelegen plek in Twente.

Als rustpunt is een bank, een paar stoelen en een tafel aanwezig. Tegen een vrijwillige bijdrage kun je koffie, thee of limonade gebruiken en eventueel van het toilet. Elk Rustpunt is voorzien van een regiokaart, reparatie-set, fietspomp, oplaadpunten voor elektrische fietsen. Op enkele Rustpunten zijn ook eigen agrarische producten te koop.

contactinformatie

 

Oude Postweg 1
7472EA Goor

0547-271624

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos

Tip je vrienden

facebook twitter