Mini-Camping De Keujer

In de prachtige omgeving, nabij de Friezenberg en natuurgebied de Borkeld, ligt Mini-Camping De Keujer. Hier kun je echt genieten van Twentse gastvrijheid!

De camping is rustig gelegen in het heuvellandschap van de buurtschap Elsen-Herike, onderdeel van het dorp Markelo. In de directe omgeving zijn ruim voldoende recreatiemogelijkheden, zoals diverse fiets- en wandelroutes.

Markelo ligt centraal tussen de plaatsen Goor, Holten en Rijssen. In deze plaatsen vindt men een gevarieerd winkelaanbod. Op loopafstand ligt restaurant Herberg De Kemper.

De camping beschikt over ruime standplaatsen (ca. 100m2) die allen voorzien zijn van elektrische aansluitingen (6 amp). Het terrein is vlak en heeft ruime afgebakende plaatsen.

De sanitaire voorzieningen zijn goed. Er is eveneens een gecombineerde douche met toilet die ruimer van opzet is. De wastafels beschikken over zowel warm als koud water. Tegen betaling kun je gebruik maken van een wasmachine en droger. Ook staat er een stortplaats/chemisch toilet ter beschikking.

Of bekijk de website www.minicamping-dekeujer.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten boeren- en minicampings
  • Douche aanwezig
  • Toilet aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter