SVR Camping De Bles

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wilt u genieten van de rust en ruimte op het platteland? Dan moet u op camping 'De Bles' zijn, in het prachtige Twente land.

In het buitengebied van Markelo, gelegen tussen de weilanden en bossen ligt Mini-camping 'De Bles'. De camping ligt naast onze verbouwde woonboerderij en biedt plaats aan 25 kampeermiddelen zoals; caravans, campers, tenten, huifkarren of andere kampeermiddelen. Er zijn drie verschillende kampeerveldjes. Wij hebben geen in bedrijf zijnde boerderij, maar wel kleinvee zoals: geiten, kippen en een pony.

De camping is ruim opgezet en om u de nodige privacy te bieden is er beplanting aangebracht. Tevens bevindt zich viswater op de camping en op loopafstand; de Schipbeek. Bovendien is de camping een ideaal uitgangspunt voor verschillende wandel- en fietstochten.

Of bekijk de website www.campingdebles.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Buiten het centrum
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter