SVR Camping De Bles

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat je deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Mini-camping "De Bles" is gelegen naast de verbouwde woonboerderij en bied plaats aan 20 caravans en/of tenten. De camping is ruim opgezet en biedt de nodige privacy.

Camping de Bles is gelegen in een bosrijke omgeving tussen Markelo en Laren. Het voorheen boerenbedrijf heeft alleen nog kleinvee. Markelo kent verschillende prachtige natuurgebieden: De Herikerberg, Friezenberg, Markeloseberg met het Overijssels Verzetsmonument en de Borkeld.

Rustpunt

SVR Camping De Bles is tevens Rustpunt. Dit zijn gastvrije plekken voor een koffie, thee of limonade stop. Tijdens het fietsen kun je gebruik maken van de rustpunten, die vaak liggen op onverwacht mooi gelegen plekken in Twente.

Elk Rustpunt is voorzien van een regiokaart, reparatieset, fietspomp, oplaadpunten voor elektrische fietsen en je mag er gebruik maken van het toilet. Op enkele rustpunten zijn ook eigen agrarische producten te het tekstbordje OPEN bovenop het bord staat.

De Vijfsterren fietsroute is de beborde bekende route die door heel de Hof van Twente gaat.

Of bekijk de website www.campingdebles.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter