De Broak

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

SVR Camping De Broak is ongeveer 1.5 hectare groot en biedt genoeg ruimte voor maximaal 15 caravans. De prijzen zijn conform de SVR richtlijnen.

De camping beschikt over schoon sanitair (douches met thermostaatkranen), warm- en koud water, mindervaliden toilet en douche en een overdekte afwasplaats. Ook is er wifi, een overdekte rijwielstalling en een oplaadpunt elektrische fietsen. Rondom de plaatsen zijn stroomaansluitingen.

Wil je meer weten over het bedrijf? Dan kun je met de boer op pad voor een rondleiding over de boerderij met circa 80 koeien. Proef ook zeker de vers gekoelde melk! In het naastgelegen viswater kun je op en top vissen en de camping ligt aan diverse fietsroutes.

Rustpunt
Bij de camping is een Rustpunt ingericht. Dit zijn gastvrije plekken voor fietsers en wandelaars. Je kunt hier gebruik maken van koffie, thee of limonade tegen een kleine vergoeding. Elk Rustpunt is voorzien van een regiokaart, reparatie-set, fietspomp, oplaadpunten voor elektrische fietsen en je mag er gebruik maken van het toilet.

Of bekijk de website www.debroak.nl

contactinformatie

 

Schoneveldsweg 5
7495PE Ambt Delden

0547-292713

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter