Bed and Breakfast den Soeten Inval

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ben je van plan een paar dagen of langer heerlijk te genieten in een rustige karakteristieke en groene omgeving ? Dan is Bed and Breakfast ‘den Soeten Inval’ middenin de oude kern van Stad Delden, gehuisvest in een gemeentelijke monument voor je het juiste adres.

Het gehele pand en bijbehorende authentieke schuur zijn in 2015 geheel in stijl gerenoveerd. In het pand bevinden zich 3 complete tweepersoonskamers. Alleen De Wolken bevindt zich op de 1e verdieping. De andere 2 kamers zijn gelegen op de begane grond. Voor de Meijlingkamer en Marktkamer wordt het ontbijt in de riante woonkeuken geserveerd. De gasten van De Wolken genieten hun ontbijt in de eigen kamer. Voor je fietsen is ruimte beschikbaar. Zo gewenst kun je ook gebruik maken van de aanwezige huurfietsen. Daarnaast heb je de mogelijkheid te relaxen in de zonnige achtertuin.

In alle kamers heb je de beschikking over een eigen luxe badkamer met douche en toilet. De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een ruime box-spring van 2.10 m., een T.V., een waterkoker, een Senseo-koffiezetter, een koelkast en gratis WiFi.

Alle kamers zijn bereikbaar via een eigen ingang. De Meijlingkamer heeft verder een eigen terras en is gelegen aan de rustige achterzijde van het pand. De Marktkamer met uitzicht op de Blasiuskerk bevindt zich aan de levendige en toch nog rustige voorzijde van het pand, alwaar je in de avonduren kunt genieten van de ondergaande zon. In De Wolken heb je de beschikking over een eigen keukenblok, waar je een kleine maaltijd kunt bereiden. Deze kamer kan zo gewenst ook als vakantiehuis met of zonder ontbijt worden gehuurd. De Wolken heeft een hoge nok, maar is in verband met een balkenconstructie daaronder niet geschikt indien je langer dan 1,95meter bent.

De eigenaren zullen hun uiterste best doen je verblijf zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je kunt je boeking rechtstreeks met hen regelen via een WhatsApp contact onder telefoonnummer 06-17891304

Of bekijk de website www.soeteninval.nl/

Openingstijden

Wij zijn het hele jaar geopend en u kunt met ons via 06 1789 1304 contact opnemen


contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • In het centrum
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Handmatige entreedeur
Voorzieningen kamer
  • Eigen badkamer
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter