Manege en kampeerboerderij De Barlo

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Manege en kampeerboerderij De Barlo ligt in de buurtschap Elsenerbroek, een uniek stukje Twente met diverse oude boerderijen en prima wandelmogelijkheden.

Manege en Kampeerboerderij de Barlo beschikt over een kampeeraccommodatie voor maximaal 35 personen. De accommodatie bestaat uit vier slaapkamers met respectievelijk vier, zes en acht slaapplaatsen en een grote slaapzaal die ruimte biedt aan zeventien personen. Verder zijn er twee toiletgroepen met douches, een keuken met een 8-pits gasstel en een eetruimte/zitruimte. Buiten is er een terras. Na overleg kan er gebruik worden gemaakt van de weilanden voor activiteiten.

Vanaf Kampeerboerderij De Barlo kun je de Kuierroute Elsenerbroek lopen, een prachtige cultuurhistorische route van ca. 17 km. Naast deze route is er een diversiteit aan routes voor fietsers, ruiters en koetsiers.

Of bekijk de website www.debarlo.nl

Openingstijden

maandag 08:00 - 22:00
dinsdag 08:00 - 22:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 22:00
vrijdag 08:00 - 22:00
zaterdag 08:00 - 22:00
zondag

contactinformatie

voorzieningen

  • Sportief
Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter