De Wagenmaker

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Net buiten Goor, aan de weg naar Markelo, ligt deze vakantiewoning aan de voet van de Herikerberg. De woning is geschikt voor drie personen.

De vakantiewoning, die voorheen in gebruik was als wagenmakerij ligt net buiten Goor, aan de weg naar Markelo.

Deze vakantiewoning is geheel gelijkvloers en bestaat uit een hal, badkamer met douche en wastafel, aparte toilet, woonkamer met keuken, slaapkamer met tweepersoons bed en een slaapkamer met een seniorenbed. Het huisje geeft hierdoor ruimte aan maximaal 3 personen.

Aan de voorzijde van de woning heb je de beschikking over een terras voorzien van een tafel met stoelen en ligbedden, vuurkorf en barbecue.

Verder is de keuken voorzien van een koelkast, magnetron en een gasfornuis. In de hal is een wasmachine te vinden. Ook is in de woning een televisie, gratis wifi en een kast met boeken aanwezig.

Om er lekker op uit te gaan zijn er twee fietsen beschikbaar. Goed om te weten is dat het fietsknooppuntensysteem aan de overkant van de weg kan worden opgepakt.

Of bekijk de website www.airbnb.nl/rooms/7558594

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
Faciliteiten bungalowpark
  • Fietsverhuur
Voorzieningen bungalow
  • Bedlinnen aanwezig
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter