Vakantiewoning Damshoek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Natuur, gezellig, rustige omgeving. De woning bestaat uit helft van een Twentse boerderij, die sfeervol is gemoderniseerd.

Je beschikt over een eigen ingang. Onder het overdekte terras met tuinmeubilair heb je een schitterend uitzicht over de landerijen. De separate keuken is van alle gemakken voorzien: Oven, magnetron, wasmachine en diepvries. De woning beschikt over twee tweepersoons slaapkamers. De verhuurders runnen een varkensbedrijf en stellen je graag op de hoogte van de wetenswaardigheden van hun nering. Voor kinderen is een openluchtzwembad en recreatieterrein in de directe omgeving. Je kunt genieten van de vele fiets- en wandelmogelijkheden over het grootste landgoed van Nederland. Het landgoed Twickel heeft vele bezienswaardigheden zoals het kasteel en de molens. Het kerkdorp Bentelo is hier een onderdeel van. Het cultuurhistorische plaatsje Delden ligt op 5 km afstand en is zeker een bezoek waard evenals het unieke Zoutmuseum waar alle facetten van het zout worden belicht.

Of bekijk de website www.damshoek.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter