Twentekiek

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Twentekiek biedt luxe vakantie verblijven op een mooie landelijke omgeving dichtbij landgoed Twickel met allen een eigen ingang, waar je geen contact hebt met andere gasten.

Alle verblijven beschikken over onder andere comfortabele boxspringbedden en een zeer ruim uitgeruste keuken. De voorzieningen bevinden zich op de begane grond, waardoor de accommodaties ook zeer geschikt zijn voor mindervaliden. De vakantieverblijven zijn uniek en sfeervol ingericht en beschikken over ruime terrassen met prachtig uitzicht! De accommodaties zijn geschikt voor twee tot vijf personen. Tijdens het verblijf heb je geen hinder van andere gasten.

Zolang de Corona maatregelingen nog van toepassing zijn, gelden er speciale annuleringsvoorwaarden. Hygi├źne staat bij Twentekiek altijd hoog aangeschreven en gasten waarderen dit zeer gezien de hoge boordelingen!

Twentekiek ligt tussen de knooppunten 68 en 69 van het Twentse knooppuntennetwerk. Je kunt dus zo de bossen van het landgoed in fietsen of wandelen en genieten van de natuur.

Wil je graag meer informatie of ervaringen horen? Bel, mail of app! Je bent van harte welkom!

Of bekijk de website www.twentekiek.com/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Hoog-laag bed aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter