Twentekiek

Door diverse maatregelen vanuit de veiligheidsregio en het RIVM kan het zijn dat u deze accommodatie niet kunt bezoeken. Neem hierover contact op met de desbetreffende accommodatie.

Op zoover is Twentekiek beoordeeld met een 9.7 en is daarbij uitgeroepen tot beste van Overijssel! De vakantie verblijven liggen nabij Landgoed Twickel en zijn luxe ingericht en uitermate geschikt voor mindervaliden.

Twentekiek biedt luxe vakantie verblijven met o.a. comfortabele boxspringbedden en een zeer ruim uitgeruste keuken. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, waardoor de accommodaties ook zeer geschikt zijn voor mindervaliden.

De inrichting van de vakantieverblijven zijn uniek en sfeervol. Eén vakantieverblijf is geschikt voor twee tot vijf personen. Je kunt ook meerdere verblijven tegelijk huren tot maximaal 17 personen. Er zijn ruime terrassen met een prachtig uitzicht.

Wil je ervaren wat vele gasten al hebben gedaan bij Twentekiek mail of bel voor een reservering en zij verwelkomen je graag.

Er is een arrangement beschikbaar voor alleen B&B! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kijk voor klompjesgolf op de site www.klompjesgolf.com of via facebook Onze nieuwe activiteit Wc-borstelwerpen.nl of via facebook.

Of bekijk de website www.twentekiek.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet

Tip je vrienden

facebook twitter