Park Camping Mooi Delden

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hier geniet je van de rust en de natuur van het Twentse land. Een kleinschalige parkachtige camping waar de drukte van alledag absoluut niet merkbaar is.

Toch zit je overal plezierig dichtbij. Er is volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen in de prachtige omgeving. De camping zelf beschikt over diverse speeltoestellen, een midgetgolfbaan en een kleine kinderboerderij. Ook is er een zeer comfortabel en schoon sanitair-gebouw met vloerverwarming, een baby en peuter ruimte, een familiedouche en een unit voor minder validen. Direct naast de camping ligt zwembad De Mors: met sportbassin, speelse kinderbaden en een mooie zonneweide (tegen betaling). In de directe omgeving (500m) is er mogelijkheid tot tennis, squash, golfen, bowlen en welness. Ook is er volop visgelegenheid aan het kanaal, grenzend aan de camping.

Of bekijk de website www.mooidelden.nl

Openingstijden

De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter