Gastenboerderij De Ziel

In 2004 is gastenboerderij De Ziel gestart. De sfeervolle en karakteristieke accommodatie is gelegen op het landgoed Westerflier bij het kastelen en kunststadje Diepenheim. Door de aanwezigheid van 6 landgoederen met kastelen en prachtige boerderijen is het oude cultuur landschap vrijwel onaangetast. Je zult hier volop rust, stilte, natuur en cultuur vinden.

Het gastenverblijf is gesitueerd in een verbouwde karakteristieke Twentse boerenschuur. Hier zijn 4 ruime kamers, een grote woonkamer (65m2) en een keuken gerealiseerd. Bij de renovatie zijn veel oorspronkelijk elementen bewaard gebleven of weer terug gebracht. Het resultaat mag dan ook gezien worden: de kamers zijn stijlvol en harmonieus ingericht en elke kamer heeft een mooie badkamer met douche, toilet en wastafel.

Het ontbijt met veel streekproducten wordt geserveerd aan een 3,5m lange antieke tafel. Hier heerst een sfeer van gezelligheid, terwijl je een prachtig uitzicht hebt over de landerijen.

Door de aparte ligging van het gastenverblijf en de 3500m2 erf die voor de gasten beschikbaar is, is de privacy optimaal.

Groepen

De accommodatie is ook zeer geschikt als groepsaccommodatie. Het geheel is vrijstaand, dus volop privacy en geschikt voor 8 tot 12 personen. Prijs op aanvraag. Neem vrijblijvend contact op.

Gastenboerderij de Ziel is lid van Twentelogies.

Kamers

De Wever

De kamer de Wever is een bijzonder sfeervolle en ruime kamer met een 2-persoons bedstee (moderne maatvoering en raam) en een eigen badkamer. Er staat een 2-persoons bedbank op de kamer. Hiermee is de kamer geschikt als familiekamer. De prijs is op basis van 2 personen. De kosten van extra personen is afhankelijk van de leeftijd. Zie onze website.

Aantal personen: 2
Prijs: € 87,50

De Naselaar

Op deze zeer ruime kameren sfeervolle kamer met eigen badkamer, ook geschikt voor rolstoelgebruikers, staan, naast de 2 luxe boxspringbedden ook nog een 2-persoons bedbank. Hiermee is deze kamer ook zeer geschikt als familiekamer. Kosten voor de extra personen zijn afhankelijk van de leeftijd. Zie hiervoor de website.

Aantal personen: 2
Prijs: € 87,50

De Kijkonver

Ruime,en zeer sfeervolle kamer met eigen badkamer. Ook als éénpersoons kamer te huur. Dan zijn de kosten 60 euro/nacht.

Aantal personen: 2
Prijs: € 82,50

De Goede Aarde

Een ruime en zeer sfeervolle kamer met eigen badkamer. Ook te huur als éénpersoons kamer, kosten 60 euro/nacht.

Aantal personen: 2
Prijs: € 82,50

Of bekijk de website www.deziel.nl

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet

Tip je vrienden

facebook twitter