Thils Bed and Breakfast

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De bed and breakfast van Mathilde Ottenschot is gelegen tussen het landgoed Twickel en het landgoed Weldam, in de buurtschap Wiene, gelegen in de gemeente Hof van Twente.

Mathilde – gastvrouw en naamgever van de B&B – is geboren en getogen in Twente en is trots een Tukker te zijn.

Het verbouwde boerderijtje aan de Kwartierdorpsweg – in de buurt bekend als ’t Zee – is in 2015 geschikt gemaakt als een bijzonder gastenverblijf.

De mooi ingerichte en van alle gemakken voorziene tweepersoons kamers met prachtig uitzicht over de landerijen leent zich uitstekend voor een of meerdere overnachtingen. Voor de gasten hebben wij een comfortabele, gezamenlijke badkamer. Beneden bevindt zich een huiskamer waar ook het ontbijt wordt geserveerd.

De prijs bedraagt € 70,- per kamer (incl. BTW en toeristenbelasting) per nacht. Voor één persoon bedraagt de prijs € 40,- (incl. BTW en toeristenbelasting) per nacht.

Of bekijk de website thilsbedandbreakfast.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Oplaadpunt elektrische auto
Wifi
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Er is een trap aanwezig
Voorzieningen B&B kamer
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter