B&B Hoeve de Haar Boerderijlogies

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Luxe logeren op een landgoed? Bed en Breakfast Hoeve de Haar ligt midden in het mooie Twente, op het prachtige landgoed Twickel. Je kan bij Hoeve de Haar vergaderen, samen koken en dineren. Verjaardagen en andere feesten vieren. En zelfs trouwen.

Vandaag de dag is Hoeve de Haar een luxe bed & breakfast met zeven zeer comfortabele kamer en een multifunctionele vergaderruimte/kookstudio en diner- feestzaal. Op het vroegere akkerland bij de boerderij ligt een sublieme 18-holes golfbaan.

Over Hoeve de Haar
Hoeve De Haar, gebouwd in 1927, was ooit een landgoedboerderij. De boeren pachtten hem van hun adellijke buren op kasteel Twickel. Een deel van het gebouw diende als jachtkamer van de Twentse fabrikantenfamilie Stork. Mede vanwege de dubbele functie kreeg de Hoeve de status van rijksmonument.

Of bekijk de website hoevedehaar.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos

Tip je vrienden

facebook twitter