Pannenkoekerie In Den Markenrichter

Meer dan 113 soorten pannenkoeken waaronder hartig, zoet, kinderpannenkoeken en een speciale vegetarische kaart. Stap binnen bij Pannenkoekerie In Den Markenrichter!

Iedere maand wordt er een speciale maandpannenkoek of een seizoensgebonden pannenkoek geserveerd, zoals een pannenkoek met verse asperges en gegrilde beenham of in het wildseizoen de Jacht pannenkoek. Naast pannenkoeken, ben je bij In Den Markenrichter ook van harte welkom voor een lekker kopje koffie met warm appelgebak of een plakje krentenwegge.

Het restaurant beschikt over 130 plaatsen binnen en 120 plaatsen buiten op het landelijk gelegen tuinterras. Voor de kleintjes is er binnen een speelhoek en buiten een omheinde speeltuin.

Vergaderen of iets te vieren?
Pannenkoekerie In Den Markenrichter biedt meer dan alleen heerlijke pannenkoeken. De Pannenkoekerie is gelegen in het charmante Ambt Delden, omringd door groen en historische bezienswaardigheden. De perfecte plek om een feest te organiseren of met je team te vergaderen! De Pannenkoekerie beschikt over verschillende vergaderfaciliteiten: Beamer en flip-over, Onbeperkt koffie en thee in de zaal, gratis en snelle wifi én catering op maat (van onbeperkt koffie en thee tot uitgebreide pannenkoekenlunch). Wil je vergaderen in een omgeving die de creativiteit stimuleert? Neem contact op > .

Of bekijk de website www.pannenkoekerie.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 11:30 - 20:00
vrijdag 11:30 - 20:00
zaterdag 11:30 - 20:00
zondag 11:30 - 20:00

contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Pannenkoek
Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
Presentatiemogelijkheden
  • Beamer
  • Flip-over
Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter