Holtmaat Vis Salades Catering

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het begon allemaal in 1924, toen Willem & Griet Holtmaat de snoepwinkel aan de Grotestraat 100 in Goor overnamen. Al snel werd het snoepassortiment uitgebreid met ... vis!

Een succes formule, de viswinkel van Holtmaat is een begrip in Goor en in de Hof van Twente. Naast de viswinkel is Holtmaat een complete cateraar voor elke gelegenheid. Lekkere visgerechten, maar ook vlees en vegetarisch kan voor u op het menu staan. Daarnaast zijn er de hapjes, zoals gevulde eitje, roggebrood met haring, bladerdeeghapjes gevuld met pittige gehakt, mon chou met ham, kaas, worst, gehakt met satésaus. De luxe hapjes zijn o.a. stokbroodjes met gerookte zalm, paling of brie, meloen met Parma ham, amuse met kipfilet, paté en IJslandse of Hollandse garnalen.

Of bekijk de website www.holtmaatcatering.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 19:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

voorzieningen

Diëten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Suikervrij

Tip je vrienden

facebook twitter