*

Hotel-restaurant Sevenster

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hotel Restaurant Sevenster is een gezellig, huiselijk hotel met 13 hotel kamers en een uitstekend Holland restaurant.

Hotel
Er zijn vijf kamers op de eerste verdieping boven het restaurant, met twee boxspring bedden, nachtkastjes met verlichting, tafel met twee stoelen, kleding kast, douche, toilet en TV.

In de Dependance, een huisje direct naast het restaurant, heeft acht kamers. Deze kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Dit zijn eenvoudige kamers met een eigen wastafel, twee boxspring bedden, nachtkastje met verlichting. Kledingkast en een kleine tafel met twee stoelen. Per vier kamers is een toilet en douche op etage. De kamers hebben geen televisie, daarvoor leent de woonkamer (gedeelte in restaurant) zich prima. Je kunt dan plaatsnemen in gezellige zitjes voor de televisie. De Dependance is uitermate geschikt voor grote groepen/familieweekenden. Maar kamers kunnen ook apart geboekt worden.

Draadloos internet (gratis) is aanwezig in het restaurant en de hotelkamers.

Restaurant
Heerlijk uit eten bij de Sevenster. Proef hier de echte Hollandse keuken. Je kunt terecht voor de lunch, diner, menu's voor groepen, buffetten, koffietafels en catering.

Anne Schep en Softijs
Heerlijk genieten op het terras uitkijkend op de oude Blasius Kerk of rustig wandelend door dit mooie plaatsje, met een lekker slagroomijsje of één van de vele smaken schepijs.

Naast het slagroomsoftijs, kun je kiezen uit maar liefst 24 heerlijke smaken eigen gemaakt schepijs, dat vers wordt bereid in de ijssalon.

Of bekijk de website www.sevenster.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Hotel: 7 dagen per week, ma vanaf 18:00 uur.

Restaurant: di t/m zo vanaf 11:00 uur geopend, keuken van 12:00 tot 20:00 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Nederlands
Ligging
  • Bij het bos
  • In het centrum
Faciliteiten
  • Terras
Faciliteiten hotel
  • Gratis Wifi
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter