De Haverkamp

Op zoek naar de geschikte locatie voor je bruiloft, huwelijksfeest, verjaardagspartij, vergadering, congres of evenement? De Haverkamp biedt met de ruime kennis en ervaring de geschikte locatie waar je naar op zoek bent.

De Haverkamp... al meer dan 100 jaar gastvrij

Café

Het café van "De Haverkamp" is het kloppend hart van het etablissement en is gelegen tussen "Sporthal de Haverkamp" en het zalencentrum. In 1989 is het café herbouwd en is de plek waar jong en oud elkaar ontmoet.

Of je hier komt na het sporten, na een vergadering, voor een hapje en een drankje of gewoon voor de gezelligheid, het café is de plek waar je gastvrij wordt onthaald. Er zijn ook mogelijkheden voor lunch, diner of een hap aan de bar.

In het café bevindt zich uiteraard ook zoals dat hoort in een café een biljart. Hierop kan gespeeld worden in competitieverband in één van de biljartteams of gewoon voor de lol met een stel vrienden.

Catering

Heb je iets te vieren? De Haverkamp verhuurt o.a. biertaps, tafels, stoelen, banken en een partytent. Ook het verzorgen van buffetten, hapjes en drankjes op locatie is geen probleem.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Of bekijk de website www.de-haverkamp.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 17:00 - 00:00
woensdag 17:00 - 00:00
donderdag 17:00 - 00:00
vrijdag 17:00 - 00:00
zaterdag 10:00 - 00:00
zondag 10:00 - 00:00

contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Afhalen
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter