1. 0/7
  '

  Doe-tips

  Tips voor een geslaagde herfstvakantie in Hof van Twente

  Geschreven door

  Lionne

  Je hoeft je niet te vervelen in Hof van Twente! Alle uitjes voor een geslaagde herfstvakantie hebben we voor je op een rijtje gezet. Stap op de fiets, bezoek een kinderspeelmiddag, ga zwemmen, rijd de Boerderijverlichting of ga het bos in. Genoeg te doen!

 2. 7/7

  7.

  Waterpret in de vakantie

  In Markelo is heerlijk in het binnenzwembad De Vijf Heuvels. Veel plezier gegarandeerd in het peuterbad en in het diepere bad met speelelementen. Houd de agenda van de zwembaden in de gaten: er worden vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals op vrijdag Discozwemmen voor de jeugd!

 3. 6/7

  6.

  Kom spelen bij de Wendezoele

  Blikgooien, koekhappen, zaklopen, knutselen van vogelhuisjes: zomaar een greep uit de activiteiten en spelletjes die klaarstaan op de kinderspeelmiddag. Wie neem jij mee?

 4. 5/7

  5.

  Maak een wandeling

  Ga de natuur in! Haal een frisse neus, zoek paddenstoelen, kastanjes en eikels terwijl je geniet van alle kleuren buiten. De mooiste routes hebben we voor je op een rijtje gezet.

 5. 4/7

  4.

  Stap op de fiets

  Van maandag 23 tot en met donderdag 26 oktober kun je deelnemen aan de Hof van Twente Herfstfiets4daagse vanuit Goor. Ontdek de betoverende herfstkleuren van de bossen terwijl je de gevarieerde routes van 35, 50 of 70 km fietst. De start is bij de Reggehof in Goor.

 6. 3/7

  3.

  Beleefweek Sallandse Heuvelrug en Twents Reggedal

  Van 21 tot en met 29 oktober is er in de Beleefweek voor iedereen wat te doen met meer dan 40 activiteiten. Zeker 20 activiteiten zijn speciaal en alleen te boeken in deze Beleefweek. Kom jij dit mooie gebied in de gemeente Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Wierden, Twenterand, Ommen en Raalte verder ontdekken in de herfstvakantie?

 7. 2/7

  2.

  Altijd speeltijd bij 't Höfke

  Weer of geen weer; kinderen vermaken zich uren bij Kinderspeelboerderij ’t Höfke in Bentelo. De leukste speelboerderij van Twente heeft een buitenspeeltuin én een overdekte speelschuur.

 8. 1/7

  1.

  Rijd de Boerderijverlichting Markelo

  Ontdek de betoverende schoonheid van Markelo in het donker tijdens deze verlichte route. Ook een tof uitje voor kinderen!

Lionne

Hi, ik ben Lionne. Opgegroeid in Diepenheim. Ik schrijf graag over Hof van Twente om mensen te inspireren en te overtuigen om een bezoek aan Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo of Delden te brengen.

Deel dit artikel met vrienden

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Columns

  De ‘riekdom’ van er zijn voor mekaar

  Geschreven door Paul
 2. Doe-tips

  Tips voor Hemelvaartsdag in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne
 3. Columns

  Als Hof van Twente naast Hilversum lag, woonde ik in Diepenheim. Zeker weten!

  Geschreven door Marijn
 4. Doe-tips

  Koningsdag vier je in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter