Columns

De liefde vier je in Hof van Twente

Geschreven door

Iris

Leestijd 3 minuten 2435 x bekeken

Vier de liefde! Verras jouw Valentijn met één van onze tips en maak er een romantische dag van in Hof van Twente.

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Dé dag om jouw geliefde of een speciale persoon extra in het zonnetje te zetten. Verras jouw Valentijn met iets leuks: zoals een lekkere lunch of diner, een mooie bos bloemen, een sieraad of een nachtje weg.

Een sieraad voor jouw geliefde

Bij Kranenberg Juweliers in Goor slaag je altijd voor een prachtig sieraad voor jouw Valentijn. En nu zelfs met leuke kortingen. Bekijk de sieraden in de winkel in Goor, op de website en kijk eens op de Facebookpagina.

De mooiste bloemen zijn voor...

Iedereen wordt toch blij van een mooie bos? In Hof van Twente kun je op meerdere plekken terecht voor bloemen voor in huis of de tuin! Verras jouw lief dit jaar met een vrolijk boeket bloemen!
Naar het overzicht

Zeg het met chocolade

Is jouw Valentijn dol op chocolade? Bij Chocoladeatelier de Meester in Delden vind je de meest bijzondere én lekkere creaties in chocolade. Als dat niet in de smaak valt?

Wie verdient een chocolade hart?

Wie draag jij een warm hart toe, wil je hartelijk bedanken, heeft echt een hart van goud en/of steek je graag een hart onder de riem? Laat ivia Facebook weten wie dit heerlijke chocoladehart van Bakker Meen en Chocolade Atelier De Meester verdient en waarom. En, wie weet wordt deze persoon door HofMarketing verrast op Valentijnsdag!

Wie krijgt dit hart?
Wie krijgt dit hart?

Leuke cadeautjes

Geef iets bijzonders
Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Kijk eens bij Joos Wonen in Goor. Hier vind je geen standaard items, zo geef je altijd iets bijzonders!

Stuur een kaartje

Een keer wat anders dan rozen op Valentijnsdag? Stuur jouw geliefde een mooie kaart. Winkels als Prins in Markelo, The Readshop Goor en Primera de Bandijk in Goor verkopen de leukste kaarten. Personaliseer je kaart met een leuke foto en de dag van jouw geliefde kan niet meer stuk.

Liefde gaat door de maag

Romantische high tea
Thuis genieten van lekkernijen? Bestel dan een high-tea en kijk op de website voor leuke serveertips en deel deze met jouw geliefde!
Meer informatie

Culinair genieten
Verras jouw Valentijn met een culinair diner bij Pop-up restaurant CRLSHVN bij de Zwaan. Jullie worden ontvangen met een glaasje champagne en verrast met Valentijn bonbons bij vertrek.
Bekijk hier het menu.

Pop-up Restaurant CRLSHVN
Pop-up Restaurant CRLSHVN

Valentijns menu to share
ALL YOU NEED IS UIT DE KUNST
Vier Valentijnsdag het hele weekend bij Uit de Kunst in Diepenheim. Liefde gaat toch door de maag? Geniet hier van het 3-gangen sharing Valentijns diner.
Meer informatie

Sharing diner en cocktails maken
Verras jezelf en jouw geliefde met het waanzinnige menu van Casa de Tapas. Jullie genieten van een heerlijk sharing diner en starten met deen mini cocktail workshop. Ongetwijfeld een onvergetelijke avond!
Bekijk hier het menu en reserveer direct

Uitgebreid dineren
Lekker uiteten bij een van de vele restaurants tijdens Valentijnsdag? Bekijk hier de restaurants in Hof van Twente. Vergeet niet het mooiste tafeltje te reserveren!
Bekijk hier het overzicht

Cadeaubon voor een nachtje weg

Geef eens een cadeaubon voor een nachtje weg. Zo heb je nog wat in het verschiet! En er is voor ieder wat wils: een romantische pipowagen, een fantastische hotelkamer, luxe B&B of boek een chalet of kampeerplaats.
Bekijk hier alle accommodaties in de Hof

Er komen steeds nieuwe tips bij! Mis je iets, geef het door via .

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Iris

Iris loopt stage bij HofMarketing

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Doe-tips

  Koningsdag vier je in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne
 2. Doe-tips

  Sprookjespad Bentelo

  Geschreven door Lionne
 3. Doe-tips

  Traditie: kniepertjes bakken

  Geschreven door Lionne
 4. Doe-tips

  Kerstmarkten in Hof van Twente

  Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter