Blog HofMarketing

Kunst en cultuur op afstand

Leestijd 1 minuten 204 x bekeken
Geschreven door

HofMarketing

Musea zijn gesloten en voorstellingen afgelast. Toch kun je genieten van kunst en cultuur! Bezoek online een expositie of kijk via YouTube voorstellingen terug. Zo kan iedereen tóch een bezoekje brengen en genieten van kunst en cultuur. Veel plezier!

Kunstvereniging Diepenheim
De titel Buiten Westen is ontleend aan de scheepvaart. Wanneer er slecht weer op komst was, kozen zeevaarders vroeger voor een koers die afweek van de reguliere westelijke route: ze raakten ‘buiten westen’.

De tentoonstelling beoogt de kwaliteit en de zichtbaarheid van jong talent uit de regio Oost-Nederland te vergroten en toegankelijk te maken voor een breed publiek. De deelnemende kunstenaars zijn afkomstig van de kunstacademies ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem en Enschede, en Academie Minerva en het Frank Mohr Instituut in Groningen. Je kunt de tentoonstelling hier online bekijken!

Museumboerderij de Wendezoele in Ambt Delden
Breng vanuit je luie stoel een bezoek aan de Wendezoele. De website is aangevuld met informatie, foto's en filmpjes over het museum en de collectie. Ontdek het boerenleven van toen digitaal via info.wendezoele.nl.

Markvelds Toneel is nu ook online
In deze Corona-tijden zitten we veel thuis en steeds vaker zoeken we naar een goede en zinvolle tijdsbesteding. Sommigen lezen boeken, anderen kijken series en weer anderen storten zich op legpuzzels. De toneelclub uit Markvelde heeft de voorstellingen van de afgelopen acht jaren op YouTube gezet. Ga er maar eens voor zitten!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

HofMarketing

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Blog HofMarketing

  Tips voor Pinksteren

  Geschreven door HofMarketing
 2. Blog HofMarketing

  Tijd om te kleuren

  Geschreven door HofMarketing
 3. Blog HofMarketing

  Haal het voorjaar in huis of naar je tuin met de mooiste bloemen

  Geschreven door HofMarketing
 4. Blog HofMarketing

  Thuis genieten van lekker ijs

  Geschreven door HofMarketing

Tip je vrienden

facebook twitter