Blog HofMarketing

Informatie over coronavirus

Leestijd 2 minuten 729 x bekeken
Geschreven door

HofMarketing

De gemeente Hof van Twente heeft op haar website (www.hofvantwente.nl/corona) informatie gebundeld. We zetten een aantal punten voor je op een rij:

Regelingen ondernemers
Het kabinet neemt verschillende maatregelen om ondernemers die in de problemen dreigen te komen, te helpen. Zo is er de regeling werktijdverkorting, kan de Belastingdienst uitstel van betaling verlenen en verruimt de EZK de borgstelling midden- en kleinbedrijf.

Ondernemers in bijvoorbeeld de horeca die last ondervinden omdat klanten thuisblijven of de zaak tijdelijk dicht moet, kunnen daardoor makkelijker geld lenen. Meer informatie over deze mogelijkheden kan opgevraagd worden bij het adviesteam van de Kamer van Koophandel. Bekijk de Kamerbrief over de economische maatregelen m.b.t. het coronavirus.

ROZ
ROZ is er voor ondernemers in (tijdelijke) financiële problemen. Ook in de situatie rondom het coronavirus, wanneer er minder of zelfs helemaal geen inkomsten meer zijn. Ben je ondernemer en heb je vragen of hulp nodig? Het ROZ denkt graag mee! Bel het ROZ 074-2415100 of kijk op de website.

KVK Coronaloket
Het coronavirus raakt alle sectoren. Het KVK Adviesteam staat voor je klaar! Je kunt hier al je vragen stellen over de impact van het virus op jouw bedrijf. Bijvoorbeeld over financiering, personeel of regelingen. Het loket is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17 uur op 0800-2117.

Veelgestelde vragen
Ongetwijfeld zijn er veel vragen over het coronavirus. Een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden vind je op de website van de Rijksoverheid.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

HofMarketing

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Blog HofMarketing

  Tijd om te kleuren

  Geschreven door HofMarketing
 2. Blog HofMarketing

  Haal het voorjaar in huis of naar je tuin met de mooiste bloemen

  Geschreven door HofMarketing
 3. Blog HofMarketing

  Thuis genieten van lekker ijs

  Geschreven door HofMarketing
 4. Blog HofMarketing

  Koop in Hof van Twente

  Geschreven door HofMarketing

Tip je vrienden

facebook twitter