Doe-tips

Haal nu jouw favoriete gerechten af of laat het aan huis bezorgen

Geschreven door

Lionne

Leestijd 5 minuten 17277 x bekeken

Steun jouw favoriete restaurants in deze moeilijke tijd door de lekkerste gerechten te bestellen en af te halen of te laten bezorgen!

Ook tijdens deze lockdown bieden weer veel restaurants, eetcafés en cafetaria's in Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo en Delden de mogelijkheid om eten (bijvoorbeeld een dinerbox) af te halen of te laten bezorgen.

We hebben de zaken die een afhaal- en/of bezorgservice aanbieden voor je op een rijtje gezet. Zo kun je ook in huis genieten van de lekkerste gerechten en tegelijkertijd steunen we met elkaar de horeca.

De Haverkamp
Zin in friet met een snack? Of in een heerlijke hoofdgerecht? Dan kun je bij de Haverkamp in de cafetaria jouw bestelling afhalen op vrijdag van 15 tot 20 uur, zaterdag van 16 tot 20 uur en op zondag van 12 tot 20 uur. Je kunt kiezen uit het hele assortiment, bekijk hier het menu van de cafetaria en hier de plateservice. Bestellen kan in de cafetaria, telefonisch via 0547-361292 of Whatsapp naar 0547-361292, hoe makkelijk is dat?! Graag met pin betalen.

Pension & Engels theehuis de Hoestinkhof
Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Het ontbijt voor minimaal 2 personen wordt van donderdag t/m zondag bezorgd (gratis in Markelo en Diepenheim). Of kies voor het hightea pakket. Dit lekkere pakket bestaat natuurlijk uit thee, hartige en zoete hapjes. Ook te bestellen van donderdag t/m zondag (minimaal één dag van te voren en voor 2 of meer personen). Bestellen kan via 0547-361812 of . Meer info over het ontbijt en de hightea vind je hier.

Grand Café De Kroon
Thuis genieten van een broodje, salade of warme maaltijd? Maar liefst zeven dagen per week is De Kroon geopend. Bestellen kan via 0547-740000. Bestel hier jouw lunch of diner. Aanrader is het sharing hoofdgerecht: meerdere soorten vlees, twee aardappelsoorten en rauwkost. Ook staan er kindermenu's op de kaart.

Cafetaria de Spieker
Broodjes, hapjes, slaatjes, snacks en friet, maar ook plateservice. De Spieker is geopend voor afhaal en bezorgen ook! Dinsdag t/m zaterdag 11.30-20 uur, zondag 16-20 uur. Bestel via 0547-388927. Bekijk hier alle info.

De Hoeve Markelo
Zin in een vers ontbijt, lunch & diner, een borrelplank of Thee met ‘n Zeute Planke? Neem dan contact op met De Hoeve Markelo. Zolang er beperkende maatregelen zijn is er veel To Go mogelijk en wordt er gekeken naar wat wél kan. Kijk voor actuele openingstijden en meer informatie op de website.

Il Campanile
De waanzinnige Italiaanse gerechten van Il Campanile hoef je niet te missen. Maak een keuze uit de afhaalgerechten of kies voor de drie-gangen weekspecial. Bestel Italiaans.

DIEPENHEIM

Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst
Belegde broodjes, friet, snacks en plates van de menukaart zijn te bestellen om af te halen, zodat je hier thuis van kunt genieten. Graag telefonisch bestellen via 0547-352500. Afhalen kan van dinsdag t/m zondag van 11 tot 19 uur. Kijk op de website voor de menukaart.

Eetcafé de Mölnhöfte
De Mölnhöfte heeft op de kaart vier soorten vlees met patat/schijfjes en rauwkost, patat en diverse snacks staan om af te halen. Bekijk op de Facebookpagina het wekelijkse menu. Bestel via 0547-351514. Afhalen van woensdag t/m zondag tussen 16 en 19 uur.

Irma’s - Food Drinks & Friends
Je kunt weer bestellen bij Irma’s! Kies voor een goed gevulde lunchbox (vrijdag t/m zondag) of uitgebreid diner (donderdag t/m zondag). Bestel een lunch- of dinerbox.

HENGEVELDE

Bistro de Kolenbrander
Iedere woensdag t/m zondag staat de keukenbrigade van 16 tot 20 uur voor je klaar met de afhaalkaart.

BENTELO

Spoolder
Genieten van de gerechten van de eetsalon kan nu ook thuis! Spoolder is van 12 tot 20 uur geopend op donderdag tot en met zondag. Je kunt telefonisch bestellen via 0547-292200 of bestel direct online jouw lunch of diner op spoolder.nl.

GOOR

Bistro d'Olde Smidse
Natuurlijk wil je het Smidselevengevoel thuis niet missen! Maar liefst 7 dagen per week kun je genieten van de lekkerste gerechten, waaronder natuurlijk de beroemde saté. Bekijk het menu en bestel direct eenvoudig online, telefonisch 0547-274491 of via WhatsApp 06-53915950. Je kunt jouw bestelling afhalen of laten bezorgen.

DELDEN

Hotel Restaurant de Sevenster
De kok van de Sevenster heeft een aantal heerlijke menu's (waaronder verschillende stamppotten) samengesteld die je dagelijks af kan halen tussen 16.30 en 19.30 uur. In overleg is bezorgen ook mogelijk. Bestel voor 12 uur telefonisch 074-3761391 of via . Bekijk hier het menu. Tip: bestel ook een toetje!

Eetcafé De Burgemeester
De Burgemeester staat bekend om de goede burgers. Deze hoef je nu niet te missen! De Burgemeester is geopend van woensdag t/m zondag 12 en 20 uur. Kijk op de website voor het menu en bestel meteen of bel 074-3761288.

Femi's Delden
Femi’s is van dinsdag t/m zondag tussen 16 en 22 uur geopend voor afhalen. Bezorgen kan op dezelfde dagen vanaf 17 uur (behalve donderdag, dan vanaf 16 uur en vanaf 13 uur open). Bestellingen kunnen telefonisch (074-3763971) worden doorgegeven maar ook online. Bestel pizza, grillgerecht of schotel.

Casa de Tapas
Ga thuis op culinaire tour door Spanje! Keuze uit twee heerlijke menu's en/of warme en koude tapas gerechtjes. Bestel tapas online. Afhalen of bezorgen kan van donderdag t/m zondag, andere dagen op aanvraag.

Kwalitaria Délifrance Delden
Je kunt thuis of op het werk blijven genieten van de lekkere menu's van Kwalitaria Délifrance. Tussen 11.30 en 19.30 uur kun je dagelijks menu's afhalen of laten bezorgen. Bestel je maaltijd hier.

Chinees Specialiteiten Restaurant Golden City
De vertrouwde gerechten van de Chinees zijn nog steeds af te halen. Bestellingen graag telefonisch doorgeven 074-3766498. Bekijk hier de Chinese gerechten om af te halen.

Chinees-Indisch Restaurant Hong Kong
Zin in een Chinees-Indische maaltijd? Dan ben je hier aan het juiste adres. Van een complete rijsttafel voor het hele gezin of een maaltijd voor jou alleen, genoeg keuze. Bel 074-3762034 en geef jouw bestelling door. Afhalen kan op dinsdag t/m donderdag van 16 tot 22 uur en op vrijdag t/m zondag van 11.30 tot 22 uur.

Landgoed Hotel Restaurant Carelshaven
Landgoed Hotel Restaurant Carelshaven

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

Lionne

Hi, ik ben Lionne. Opgegroeid in Diepenheim. Ik schrijf graag over Hof van Twente om mensen te inspireren en te overtuigen om een bezoek aan Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo of Delden te brengen.

Meer verhalen uit Hof van Twente

  1. Columns

    Paasvuren in Hof van Twente, gezellig en warm!

    Geschreven door Evelyn
  2. Doe-tips

    De beste tips voor Pasen

    Geschreven door Lotte
  3. Doe-tips

    Sprookjespad Bentelo

    Geschreven door Lionne
  4. Doe-tips

    Traditie: kniepertjes bakken

    Geschreven door Lionne

Tip je vrienden

facebook twitter