Blog HofMarketing

Deze restaurants bezorgen nu jouw favoriete gerechten

Leestijd 8 minuten 3902 x bekeken
Geschreven door

HofMarketing

Steun jouw favoriete restaurants in deze moeilijke tijd door de lekkerste gerechten te bestellen en af te halen of te laten bezorgen!

In Hof van Twente zijn restaurants waar je ook online de lekkerste gerechten kunt bestellen. Nu de horeca niet meer open mag zijn vanwege het coronavirus, bieden veel restaurants, eetcafés en cafetaria's in Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo en Delden de mogelijkheid om eten te bestellen en af te halen of te laten bezorgen.

We hebben de zaken die komende tijd een afhaal- en/of bezorgservice aanbieden voor je op een rijtje gezet. Zo kun je ook in huis genieten van de lekkerste gerechten en tegelijkertijd steunen we met elkaar de horeca in deze moeilijke en bizarre tijd. #hofvantwentesamensterk

MARKELO

Het Wapen van Markelo
Maak je lunch leuker met de lunch van Het Wapen van Markelo! Nu met gezonde en versbereide smoothies! Bestel de lekkerste broodjes of kies voor de verrassende wapenlunch. De gerechten worden van vrijdag t/m dinsdag bereid tussen 11 en 14 uur. Betaling met pin (bij afhaal) of via betaalverzoek/tikkie. Op de Facebookpagina staat de bestellijst. Bestellen kan telefonisch 0547-361310 of via WhatsApp 06-52650281

Grand Café De Kroon
Thuis genieten van spareribs, saté, een cordon blue of een carpaccio salade? Je kunt nu ook kiezen uit een menu met asperges! Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je vanaf 15 uur je bestelling doorgeven via 0547-740000. Er wordt bezorgd tot 20 uur. Bekijk hier de bestellijst.

De Haverkamp
Heb je zin in friet met een snack? Dan kun je bij de Haverkamp in de cafetaria jouw bestelling afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag van 16 tot 20 uur. Je kunt kiezen uit het hele assortiment. Bestellen kan bij het loket aan de zijkant van de cafetaria of telefonisch via 0547-361292. Graag (contactloos) met pin betalen, waarna je door verwezen wordt naar het afhaalpunt.

Il Campanile
Bestellen kan woensdag t/m zondag telefonisch via 0547-363297 vanaf 12 uur. Afhalen vanaf 16 uur. Bekijk hier de afhaalkaart.

DIEPENHEIM

Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst
Belegde broodjes, friet, snacks en plates van de menukaart zijn te bestellen om af te halen, zodat je hier thuis van kunt genieten. Graag telefonisch bestellen via 0547-352500, afhalen kan op dinsdag t/m zondag tussen 11 en 20 uur. Graag betalen via (contactloze) pin.
De ijssalon is ook geopend voor afhaal. Bij minder mooi weer via de ingang van de cafetaria. Kijk op de website voor de menukaart.

Eetcafé de Mölnhöfte
Je kunt bij de Mölnhöfte kiezen uit vier soorten vlees met patat/schijfjes en rauwkost, patat en diverse snacks om af te halen. Bekijk hier het menu. Bestellen graag telefonisch, 0547-351514. Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 20 uur.

Restaurant Den Haller
De voortreffelijke gerechten van Den Haller hoef je niet te missen! Alles wordt met grote zorg bereid in de keuken. Thuis heb je alleen een oven of combimagnetron nodig om het warm te maken. Bestellen kan via of 0547-351287. Op vrijdag en zaterdag tussen 13 en 15 uur kunnen de gerechten afgehaald worden. Bekijk hier de uitgebreide menukaart.

HENGEVELDE

Bistro de Kolenbrander
De bekende bistro in Hengevelde geopend voor afhaal & bezorging. Iedere woensdag t/m zondag staat de keuken van 16 tot 20 uur voor je klaar met de vernieuwde afhaalkaart. Vanaf 12 uur kun je bestellen. Betaling kan in het restaurant en op locatie alleen met pin.

Herberg De Gebrande Waateren
Bestel nu de Bebselbox: maaltijden voor drie dagen! Het menu wordt gepubliceerd op de Facebookpagina. Bestellen kan telefonisch 0547-275855.

BENTELO

Spoolder
Genieten van de gerechten van de eetsalon kan nu ook thuis! De eetsalon is voor afhaal geopend op vrijdag 12-13 en 17-19 uur, zaterdag 17-19 uur en op zondag 15-19 uur. Je kunt telefonisch bestellen via 0547-292200.

GOOR

Bistro d'Olde Smidse
Natuurlijk wil je het Smidselevengevoel in deze rare tijd niet missen! Van donderdag t/m zondag tussen 16 en 20 uur kun je genieten van de lekkerste gerechten, waaronder natuurlijk de beroemde saté. Bekijk het menu en bestel op de website, telefonisch 0547-274491 of via WhatsApp 06-53915950. Je kunt jouw bestelling afhalen bij het speciale loket of laten bezorgen.

Grand Café De Zon
Haal het zonnetje in huis met het speciale bezorgmenu van De Zon! Van dinsdag t/m zondag tussen 16 en 20 uur kun je jouw bestelling thuis laten bezorgen. Bestel telefonisch via 0547-272025 en bekijk hier waar je uit kunt kiezen.

De Bebsel
Bestel nu de Bebselbox: maaltijden voor drie dagen! Je ontvangt drie versbereide, gevarieerde maaltijden zoals je gewend bent van de kok. Het menu wordt gepubliceerd op de Facebookpagina. De maaltijden zijn gevacumeerd en daardoor langer houdbaar. De prijs per box met drie maaltijden is € 27,50. Bestellen kan telefonisch 0547-275855. Betaling via pin of betaalverzoek.

Restaurant An d'Olde Putte | Cafetaria Visser
Het restaurant is momenteel gesloten, echter kun je wel van de kookkunsten blijven genieten! Op woensdag en donderdag (16-21.30 uur) en vrijdag t/m zondag (12-21.30 uur) kun je kiezen uit complete maaltijden of een deel, denk aan vlees, vis, soep, salade of een dessert. Vlees, soep en garnituren zijn voorgegaard en gevacuumeerd. De kwaliteit en smaak zijn zoals je gewend bent! Bekijk hier het menu van het restaurant en hier van de cafetaria. Bestellen kan telefonisch via 0547-272591. In overleg kan er bezorgd worden.

Moshi Moshi Sushi
Bestellen via de website of telefonisch 06-38656860.

DELDEN

De Zwaan Delden
Huisgemaakt, dagvers en verantwoord! De afhaalkaart van De Zwaan biedt veel keuze: 3 soorten soep, pokebowls, pasta's of vlees. Bestel telefonisch via 074-3761206. Gerechten kunnen tussen 17 en 19 uur afgehaald worden. Bekijk hier het menu.

Restaurant 't Hoogspel
De maaltijdservice van 't Hoogspel blijft de komende weken in tact en er is nog ruimte voor extra adressen! Wil jij ook rond het middaguur een warme maaltijd thuis bezorgd krijgen? Neem telefonisch contact op via 074-3761344. Er wordt van dinsdag t/m zaterdag bezorgd.

Hotel Restaurant de Sevenster
De kok van de Sevenster heeft een aantal heerlijke menu's samengesteld die je de komende weken af kunt halen tussen 17 en 19 uur. In overleg is bezorgen ook mogelijk. Bestel ongeveer een half uur van te voren telefonisch 074-3761391 of via . De maaltijden kunnen afgehaald worden bij de ijssalon. Als dank krijg je er een beker softijs bij! Bekijk hier het menu.

Eetcafé De Burgemeester
De Burgemeester staat bekend om de goede burgers. Deze hoef je nu niet te missen! Van woensdag t/m zondag is het eetcafé geopend van 16 tot 21 uur geopend voor afhaal en bezorging. Bij de 5e bestelling krijg je een dinerbon t.w.v. € 5,-. Kijk op de website voor het menu of bel 074-3761288.

Femi's Delden
Femi’s is van dinsdag t/m zondag tussen 17 en 21 uur geopend voor afhalen en bezorging met uitzondering van maandag. Bestellingen kunnen telefonisch (074-3763971) worden doorgegeven maar ook via de eigen Femi’s app. Je vindt de uitgebreide menukaart op femis.nl.

Wapen van Delden
Thuis (of op het werk) genieten van een heerlijk (seizoensgebonden) gerecht, zonder zelf in de keuken te hoeven staan? Bestel telefonisch via 074-3761355, afhalen kan van woensdag t/m zondag tussen 17 en 19 uur. De maaltijden worden geserveerd met gebakken aardappels en sla of rauwkost. Meer informatie.

De Weijenborg @ Home
Heerlijke gerechten voor thuis. De koks staan te popelen om voor je te koken! Je kunt kiezen uit drie waanzinnig lekkere opties:
- Carpaccio XXL voor maar liefst vier personen!
- Asperges met beenham, compleet met krieltjes, hollandaise saus en ei. Alleen even opwarmen in warm water en smullen!
- BBQ pakket met vlees en/of vis, salades, stokbrood en sausjes.
Vandaag besteld is morgen in huis! Afhalen tussen 14 en 18 uur. Bezorgen (max 5 km) is ook mogelijk in overleg en tegen meerprijs. Meer info.

Kwalitaria Délifrance Delden
Ook in deze periode kun je genieten van de lekkere menu's van Kwalitaria Délifrance. Tussen 11.30 en 19.30 uur kun je koffie, belegde broodjes, friet, snacks, burgers en complete menu's afhalen of laten bezorgen. Bestel online je maaltijd op kwalitaria.nl/delden.

Cafetaria Lenferink
Heb je zin aan een patatje of snack? Cafetaria Lenferink is geopend voor afhaal en bezorging! Tussen 11.30 en 20 uur kun je afhalen en tussen 16 en 20 uur wordt er ook bezorgd. Bestellen kan telefonisch via 074-3761133 of online via cafetarialenferink.nl. Graag met pin of iDEAL betalen.

Golden City
De vertrouwde gerechten van de Chinees kun je de komende tijd blijven afhalen. Bestellingen graag telefonisch doorgeven 074-3766498. Bekijk het afhaalmenu hier.

Wenderz
Bestel online op wenderz.nl. Je bestelling afhalen kan ook!

Brasserie So Nice
Om de dag worden verse maaltijden bereid, die bezorgd of afgehaald kunnen worden. Bekijk hier meer informatie.

Oproep!

Mis je nog een restaurant, eetcafé of andere gelegenheid? Laat het ons weten via of de chat op social media! We werken de pagina continu bij!

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

HofMarketing

HofMarketing vermarkt de gemeente Hof van Twente op het gebied van wonen, werken en recreëren.

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Minuutje Manuel

  Andre Manuel: "In de herfst vertellen we elkaar sterke verhalen"

  Geschreven door Andre
 2. Hunkertukkers

  Karen Eshuis: "Misschien is Twente wel mooier als je er níet bent, dan wel".

  Geschreven door Gijs
 3. Blog HofMarketing

  Tijd om te kleuren

  Geschreven door HofMarketing
 4. Blog HofMarketing

  Haal het voorjaar in huis of naar je tuin met de mooiste bloemen

  Geschreven door HofMarketing

Tip je vrienden

facebook twitter