Blog HofMarketing

Deze restaurants bezorgen nu jouw favoriete gerechten

Leestijd 6 minuten 1491 x bekeken
Geschreven door

HofMarketing

Steun jouw favoriete restaurants in deze moeilijke tijd door de lekkerste gerechten te bestellen en af te halen of te laten bezorgen!

In Hof van Twente zijn restaurants waar je ook online de lekkerste gerechten kunt bestellen. Nu de horeca niet meer open mag zijn vanwege het coronavirus, bieden veel restaurants, eetcafés en cafetaria's in Markelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Bentelo en Delden de mogelijkheid om eten te bestellen en af te halen of te laten bezorgen.

We hebben alle zaken die komende tijd een afhaal- en/of bezorgservice aanbieden voor je op een rijtje gezet. Zo kun je ook in huis genieten van de lekkerste gerechten en tegelijkertijd steunen we met elkaar de horeca in deze moeilijke en bizarre tijd. #hofvantwentesamensterk

Oproep!
Mis je nog een restaurant, eetcafé of andere gelegenheid? Laat het ons weten via info@hofmarketing.nl of de chat op social media! We werken de pagina continu bij!

MARKELO

Het Wapen van Markelo
Maak je lunch leuker met de lunch van Het Wapen van Markelo! Nu met gezonde en versbereide smoothies! Bestel de lekkerste broodjes of kies voor de verrassende wapenlunch. De gerechten worden dagelijks bereid tussen 11 en 14 uur. Betaling met pin (bij afhaal) of via betaalverzoek/tikkie. eb je zin aan een lekkere lunch? Bij Het Wapen van Markelo kun je nu de lekkerste broodjes bestellen en afhalen tussen 11 en 14 uur. Ook kun je afhalen door middel van een betaalverzoek/tikkie of met de pin. Op de Facebookpagina staat de bestellijst. Bestellen kan telefonisch 0547-361310 of via WhatsApp 06-52650281

Grand Café De Kroon
Thuis genieten van spareribs, saté, een cordon blue of een carpaccio salade? Je kunt nu ook kiezen uit een menu met asperges! Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je vanaf 15 uur je bestelling doorgeven via 0547-740000. Er wordt bezorgd tot 20 uur. Bekijk hier de bestellijst.

De Haverkamp
Heb je zin in friet met een snack? Dan kun je bij de Haverkamp in de cafetaria jouw bestelling afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag van 16 tot 20 uur. Je kunt kiezen uit het hele assortiment. Bestellen kan bij het loket aan de zijkant van de cafetaria of telefonisch via 0547-361292. Graag (contactloos) met pin betalen, waarna je door verwezen wordt naar het afhaalpunt.

Il Campanile
Bestellen kan woensdag t/m zondag telefonisch via 0547-363297 vanaf 12 uur. Afhalen vanaf 16 uur. Bekijk hier de afhaalkaart.

DIEPENHEIM

Cafetaria en Lunchroom Uit de Kunst
Belegde broodjes, friet, snacks en plates van de menukaart zijn te bestellen om af te halen, zodat je hier thuis van kunt genieten. Graag telefonisch bestellen via 0547-352500, afhalen kan op vrijdag t/m zondag tussen 11 en 20 uur. Graag betalen via (contactloze) pin.
De ijssalon is ook geopend voor afhaal. Bij minder mooi weer via de ingang van de cafetaria. Kijk op de website voor de menukaart.

Eetcafé de Mölnhöfte
Je kunt bij de Mölnhöfte kiezen uit vier soorten vlees met patat/schijfjes en rauwkost, patat en diverse snacks om af te halen. Bekijk hier het menu. Bestellen graag telefonisch, 0547-351514. Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 20 uur. Eén persoon mag naar binnen in de receptie, afrekenen met pin.

HENGEVELDE

Bistro de Kolenbrander
Vanaf donderdag 19 maart is de bekende bistro in Hengevelde geopend voor afhaal & bezorging. Iedere woensdag t/m zondag staat de keuken van 16 tot 20 uur voor je klaar met de vernieuwde afhaalkaart. Vanaf 12 uur kun je bestellen. Betaling kan in het restaurant en op locatie alleen met pin.

Herberg De Gebrande Waateren
Bestel nu de Bebselbox: maaltijden voor drie dagen! Het menu wordt gepubliceerd op de Facebookpagina. Bestellen kan telefonisch 0547-275855.

BENTELO

Spoolder
Genieten van de gerechten van de eetsalon kan nu ook thuis! De eetsalon is voor afhaal geopend op vrijdag 12-13 en 17-19 uur, zaterdag 17-19 uur en op zondag 15-19 uur. Je kunt telefonisch bestellen via 0547-292200.

GOOR

Bistro d'Olde Smidse Natuurlijk wil je het Smidselevengevoel in deze rare tijd niet missen! Dagelijks kun je tussen 16 en 20 uur genieten van de lekkerste gerechten, waaronder natuurlijk de beroemde saté. Bekijk het menu en bestel op de website, telefonisch 0547-274491 of via WhatsApp 06-53915950. Je kunt jouw bestelling afhalen bij het speciale loket of laten bezorgen.

Grand Café De Zon
Haal het zonnetje in huis met het speciale bezorgmenu van De Zon! Van dinsdag t/m zondag tussen 16 en 20 uur kun je jouw bestelling thuis laten bezorgen. Bestel telefonisch via 0547-272025 en bekijk hier waar je uit kunt kiezen.

De Bebsel
Bestel nu de Bebselbox: maaltijden voor drie dagen! Je ontvangt drie versbereide, gevarieerde maaltijden zoals je gewend bent van de kok. Het menu wordt gepubliceerd op de Facebookpagina. De maaltijden zijn gevacumeerd en daardoor langer houdbaar. De prijs per box met drie maaltijden is € 27,50. Bestellen kan telefonisch 0547-275855. Betaling via pin of betaalverzoek.

Restaurant An d'Olde Putte | Cafetaria Visser Het restaurant is momenteel gesloten, echter kun je wel van de kookkunsten blijven genieten! Bij Cafetaria Visser kun je gerechten afhalen van zowel het restaurant als de cafetaria; van chocoladetaart tot cantharellen crèmesoep, van zal tot wildzijnswang en huisgemaakte nougat tot natuurlijk friet met een snack. Bestellen kan telefonisch via 0547-272729. In overleg kan er bezorgd worden.

Moshi Moshi Sushi
Bestellen via de website of telefonisch 06-38656860.

DELDEN

Restaurant 't Hoogspel
De maaltijdservice van 't Hoogspel blijft de komende weken in tact en er is nog ruimte voor extra adressen! Wil jij ook rond het middaguur een warme maaltijd thuis bezorgd krijgen? Neem telefonisch contact op via 074-3761344. Er wordt van dinsdag t/m zaterdag bezorgd.

Hotel Restaurant de Sevenster
De kok van de Sevenster heeft een aantal heerlijke menu's samengesteld die je de komende weken af kunt halen tussen 17 en 19 uur. In overleg is bezorgen ook mogelijk. Bestel ongeveer een half uur van te voren telefonisch 074-3761391 of via . De maaltijden kunnen afgehaald worden bij de ijssalon. Als dank krijg je er een beker softijs bij! Bekijk hier het menu.

Eetcafé De Burgemeester
De Burgemeester staat bekend om de goede burgers. Deze hoef je nu niet te missen! Van woensdag t/m zondag is het eetcafé geopend van 16 tot 21 uur geopend voor afhaal en bezorging. Bij de 5e bestelling krijg je een dinerbon t.w.v. € 5,-. Kijk op de website voor het menu of bel 074-3761288.

Femi's Delden
Femi’s is van dinsdag t/m zondag tussen 17 en 21 uur geopend voor afhalen en bezorging met uitzondering van maandag. Bestellingen kunnen telefonisch (074-3763971) worden doorgegeven maar ook via de eigen Femi’s app. Je vindt de uitgebreide menukaart op femis.nl.

Kwalitaria Délifrance Delden
Ook in deze periode kun je genieten van de lekkere menu's van Kwalitaria Délifrance. Tussen 16.30 en 19.30 uur kan er bezorgd worden. Bestel online je maaltijd op kwalitaria.nl/delden en je betaalt geen bezorgkosten! Betaling online.

Cafetaria Lenferink
Heb je zin aan een patatje of snack? Cafetaria Lenferink is geopend voor afhaal en bezorging! Tussen 11.30 en 20 uur kun je afhalen en tussen 16 en 20 uur wordt er ook bezorgd. Bestellen kan telefonisch via 074-3761133 of online via cafetarialenferink.nl. Graag met pin of iDEAL betalen.

Wenderz
Bestel online op wenderz.nl. Je bestelling afhalen kan ook!

Brasserie So Nice
Om de dag worden verse maaltijden bereid, die bezorgd of afgehaald kunnen worden. Bekijk hier meer informatie.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Deel dit artikel met vrienden

HofMarketing

Meer verhalen uit Hof van Twente

 1. Blog HofMarketing

  Koop in Hof van Twente

  Geschreven door HofMarketing
 2. Blog HofMarketing

  De beste tips voor Pasen

  Geschreven door HofMarketing
 3. Blog HofMarketing

  Update corona: effect op activiteiten in Hof van Twente

  Geschreven door HofMarketing
 4. Blog HofMarketing

  Sta stil bij 75 jaar vrijheid

  Geschreven door HofMarketing

Tip je vrienden

facebook twitter