Drawing Centre Diepenheim

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Drawing Centre Diepenheim is het expertisecentrum op het gebied van hedendaagse tekenkunst in Nederland en is onderdeel van Kunstvereniging Diepenheim.

Drawing Centre Diepenheim is het expertisecentrum op het gebied van hedendaagse tekenkunst in Nederland en is onderdeel van Kunstvereniging Diepenheim. Drawing Centre Diepenheim biedt een brede kijk op het hedendaagse tekenen. Experiment, verdieping en onderzoek binnen het tekenen en de verweving met andere disciplines spelen daarin een belangrijke een rol. Het Drawing Centre wordt geleid door Nanette Kraaikamp. In het Drawing Centre Diepenheim vindt u: Drie keer per jaar wisselende tentoonstellingen van hedendaagse tekenkunst; masterclasses en symposia; documentatie van met name tekenkunst en -kunstenaars.

Of bekijk de website www.kunstvereniging.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12:00 - 17:00
donderdag 12:00 - 17:00
vrijdag 12:00 - 17:00
zaterdag 12:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00

Gesloten op 1 januari, eerste paas- en pinksterdag, eerste kerstdag. Indien er een tentoonstelling is geopend op tweede paas- en pinksterdag, tweede kerstdag en 31 december.


contactinformatie

voorzieningen

  • Creatief
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Handmatige entreedeur
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter