20 jaar Hof van Twente quiz

Dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. HofMarketing trapt dit jubileum jaar af op vrijdag 26 februari a.s. met de enige echte ’20 jaar Hof van Twente quiz’.

Natuur & sport, muziek, waar zit het en historie? Vier van de acht categorieën van de 20 jaar Hof van Twente quiz. Het 20-jarig jubileum van de gemeente Hof van Twente wordt door het team van HofMarketing afgetrapt met de enige echte ’20 jaar Hof van Twente quiz’. Je kunt gratis deelnemen. De quiz wordt uitgezonden via YouTube en er zijn leuke prijzen te winnen!

Hoe doe je mee?
Als deelnemer speel je thuis mee via een livestream. Mail je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar quiz@hofmarketing.nl. Je krijgt dan vanzelf verdere informatie over jouw deelname. Op vrijdag 26 februari a.s. ontvang je uiterlijk een uur voor aanvang de inloggegevens per mail.

Speel tegen elkaar
Wie wordt dé Hof van Twente kenner en beantwoord de meeste vragen goed? Daag familie, buren en vrienden uit, zodat je, allemaal vanuit je eigen huis, digitaal tegen en met elkaar kunt spelen.

Borrelplanken en -boxen
Bij een gezellige quizavond mogen lekkere hapjes niet ontbreken. Horeca ondernemers in de Hof hebben een aantal goed gevulde borrelplanken en -boxen samengesteld die je kunt bestellen. Kijk hier voor het aanbod.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Deelnameprijs

Locatie

HofMarketing

Adres
Diepenheimseweg 1, 7471LW Goor
Telefoon
074-3766444
E-mail
Website
www.hofmarketing.nl

Tip je vrienden

facebook twitter