Camerata RCO speelt de Goldberg Variaties

In maart kon het concert helaas niet doorgaan, maar gelukkig kunnen we 2020 nog afsluiten met de prachtige Goldberg Variaties van Bach!

De Goldberg Variaties werden in 1740 geschreven door componist Johann Sebastian Bach. In 1756 stierf klavecinist Johann Gottlieb Goldberg. Hij was in dienst van graaf Hermann Carl vond Keyserlingk die aan slapeloosheid leed. De klavecinist gaf Bach de opdracht om dit stuk te schrijven, zodat hij delen van de variatiecyclus voor kon dragen aan de graaf wanneer hij niet kon slapen.

Exclusief concert voor 30 personen!

Het concert

Op Bachs verjaardag kon het helaas niet maar 12 december 2020 is het eindelijk tijd! De muzikanten van RCO willen graag in deze coronatijd alsnog dolgraag voor u spelen. In de Johanneskerk in Diepenheim kunt u genieten van het prachtige spel. Naast dat de muzikanten van RCO de Goldberg Variaties spelen, nemen zij u ook mee in het verhaal van Bach.

Reserveren en corona maatregelen

Kaart verkoop gaat via diepenheimklassiek@gmail.com of telefonisch via 06-48011868. Van te voren ontvangt u een betalingsverzoek. Er is een maximum aantal bezoekers van 30 personen en de stoelen in de kerk zijn 1,5 meter uit elkaar gezet. Er is tussendoor geen pauze en reserveren is verplicht. U bent verplicht een mondkapje op te doen, als u zit mag u deze afdoen.

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs
  • € 10,00 Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)

Locatie

Johanneskerk

Adres
Grotestraat 1, 7478 AA Diepenheim
Telefoon
0547 352 347
E-mail
Website
www.pkn-diepenheim.nl/WP/

Tip je vrienden

facebook twitter