GEANNULEERD Politiek in de Pol | VS-special met Twan Huys

Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol gaat zondag 4 oktober van start met een VS-special. Te gast is Amerika-expert Twan Huys, die jarenlang correspondent in de Verenigde Staten was.

Vanwege de aangescherpte maatregelen gaat Politiek in de Pol niet door. Er wordt een nieuwe datum gezocht.

Presentator Hans Verbeek spreekt met Twan Huys over vier jaar Donald Trump in het Witte Huis en de kansen voor Joe Biden om de volgende president van de VS te worden. Een maand voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen analyseert Huys ook het verloop van de verkiezingscampagne.

Twan Huys was jarenlang correspondent in de VS, onder meer voor Nieuwsuur. Vier jaar geleden, toen hij ook te gast was bij Politiek in de Pol, verscheen het boek De Clintons, een dubbelbiografie over de levens van Bill en Hillary Clinton. Eerder schreef hij het boek Ik ben een New Yorker. In zijn meest recente boek Wandellust maakt hij wandelingen door Nederland. Momenteel is hij presentator van het tv-programma Buitenhof.

De dertigste aflevering van Politiek in de Pol begint om 17 uur in Cultuurcentrum Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim. Het duo Frank & Heleen zorgt vanaf 16.30 uur voor de muziek, dit keer vooral Amerikaans repertoire. Paul Abels neemt de column voor zijn rekening.

Beperkt aantal plaatsen
Vanwege de corona-maatregelen waren er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De kaarten waren snel uitverkocht.

Ook te volgen via livestream
Politiek in de Pol is voor het eerst ook via een live-verbinding, online via een app, te bekijken: Download voor iOS
Download voor Android

Online interactie
Zowel het publiek in de zaal als de kijkers via de live-verbinding in de app kunnen vragen stellen en reageren op het interview.

Over Politiek in de Pol
Politiek in de Pol is sinds 2016 de maandelijkse politieke talkshow in het Twentse Diepenheim, gepresenteerd door Hans Verbeek. Tot nu toe waren onder anderen te gast: Ank Bijleveld, Arie Slob, Pieter Heerma, Sybrand Buma, Rob Jetten, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Diederik Samsom, Sharon Dijksma, Henk Kamp, Han ten Broeke, Hans Wiegel, Ankie Broekers-Knol, Malik Azmani, Annie Schreijer-Pierik, Agnes Jongerius, alsmede een groot aantal provinciale en lokale politici. In het programma, dat ruim een uur duurt, zijn telkens landelijke en regionale of lokale politici te gast, waaraan ook het publiek uit de zaal vragen kan stellen. Daarnaast wordt er een bij het onderwerp aansluitende column voorgedragen en klinkt er live-muziek.

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter