Rosa da Silva - daar moet je heen

In april 2019 nam Rosa da Silva de jury- én publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival mee naar huis. Nu maakt ze haar eerste avondvullende voorstelling ‘Daar moet je heen’.

Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor Theater de Reggehof in Goor, valt er toch wat te lachen. Voor een intiem gezelschap speelt Rosa da Silva haar melancholische cabaret voorstelling ‘Daar moet je heen’.

In hoog tempo wisselen Drentse nuchterheid en fado-ingrediënten vanuit haar Portugese roots elkaar af. In de voorstelling ‘Daar moet je heen’ neemt Rosa da Silva je mee naar haar deelname aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman in 1995.

Ze blikt terug en ze rekent af. Met haar Drentse en Portugese roots en met het gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Net als in de Mini Playbackshow moet je om een ster te kunnen worden je je anders voordoen dan je bent!

Tijdens de voorstelling ‘Daar moet je heen’ wisselen temperament en nuchterheid elkaar af tijdens haar schurende personages die voor plaatsvervangende schaamte zorgen. Ze zingt en speelt en maakt de clichématige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar!

Of bekijk de website www.reggehof.nl/theater/rosa-da-silva-daar-moet-je-heen/09-10-2020-19-00

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

De Reggehof

Adres
De Höfte 5, 7471DK Goor
Telefoon
0547-284888
E-mail
Website
www.reggehof.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter