50 jaar Delden Klassiek

Het nieuwe concertseizoen van Delden Klassiek, inclusief extra jubileumconcert door Lucas en Arthur Jussen, gaat vanaf zondag 20 september in aangepaste vorm ‘gewoon’ van start. Ook de jubileumactie voor het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (het NMF) gaat door.

Een groot deel van de concerten zal dubbel worden uitgevoerd, en/of daarnaast worden uitgezonden via livestream.

De organisatie is hierbij niet over een nacht ijs gegaan. Maandenlang hing de voortgang van het zo goed voorbereide nieuwe seizoen aan een zijden draadje. In combinatie met de verruimde maatregelen van het RIVM, zorgvuldige uitvoering en handhaving van diezelfde regels, moderne technieken en met vooral de goodwill van musici en publiek ziet Delden Klassiek de mogelijkheden. Juist in deze tijd acht het bestuur het mogelijk maken van live concerten en de ondersteuning aan de cultuursector in het algemeen urgenter dan ooit.

De concerten zijn uiteraard alleen toegankelijk voor een beperkt aantal bezoekers. Een oplossing is gezocht in livestreaming van het concert van het jubileumconcert dat slechts éénmalig wordt uitgevoerd, en in dubbele uitvoeringen van de komende kerkconcerten.

Of bekijk de website deldenklassiek.nl/concerten/lucas-arthur-jussen-20-09-2020

Wanneer

  • -

Prijzen

UITVERKOCHT!

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter