King's men speelt Macbeth

De Rotaryclub Delden-Borne organiseert in samenwerking met theatergroep King’s Men de succesvolle voorstelling Macbeth. Een meertalige voorstelling op een fantastische buitenlocatie op landgoed Twickel.

Shakespeare zoals Shakespeare bedoeld is: toegankelijk, meeslepend, confronterend, vol humor. Een grote vertelling in een intieme bewerking, juist in deze ‘afstandelijke’ tijden.

De vier spelers van King’s Men brengen de prachtige taal van Shakespeare tot leven in het Duits, Nederlands, Engels en een tikkie Twents.. moeilijk? Zeker niet. No fear Shakespeare! Macbeth is een tijdloos verhaal over een held in zijn onomkeerbare bloederige strijd om de macht en speelt zich af op de sfeervolle buitenlocatie van de houtzagerij Twickel met ruimte voor maximaal 75 bezoekers per voorstelling.

Een groot verhaal voor een klein publiek. Het publiek zit aan kleine tafeltjes en de voorstelling speelt zich voor en rondom hen af.

Voorafgaand aan de voorstelling ontvangen de bezoekers een picknickplank zodat men tijdens de voorstelling kan genieten van een eigen drankje en Twentse tapas. De voorstelling duur circa 2, 5 uur inclusief pauze. In de pauze krijgen bezoekers op ludiek wijze hun drankjes aangevuld. De kaarten kosten € 50 per persoon en zijn inclusief picknickplank, hapjes en drankjes.

Goed doel
De opbrengst van de voorstellingen doneert de Rotary aan de Hooiberg Borne. De Hooiberg is een initiatief van een groep ouders dat twaalf jonge volwassenen met een beperking een warm “thuis” biedt midden in de Bornse wijk “De Stroom Esch”. Voor het inrichten van de gemeenschappelijke ruimten (woonkamer, keuken en tuin) en het organiseren van leuke activiteiten voor de bewoners zijn de ouders een crowdfunding gestart.

Corona
Mocht de voorstelling wegens overheidsbeleid inzake corona moeten worden afgelast, dan ontvang je de kosten van het ticket retour. De organisatie probeert dat zo snel mogelijk te doen, maar houd rekening met een doorlooptijd van enkele weken.

Of bekijk de website www.thekingsmen.de/

Wanneer

Prijzen

  • € 50,00 Entreeprijs

incl. drank, picknick en GIFT (Hooiberg Borne, wonen voor kinderen met een beperking)

Locatie

Houtzaagmolen Twickel

Adres
Zaagmolenweg 1, 7491BS Delden
Telefoon
074-3762181
E-mail
Website
www.zaagmolen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter