Yang Yang Cai (piano)

In deze tijd van afstand houden en weinig sociaal contact is het belangrijk om samen te kunnen blijven genieten van mooie muziek. Daarom organiseert het team van IN DOORS deze zomer 6 unieke kleine concerten in prachtige Twentse Tuinen. Vandaag Yang Yang Cai op de piano.

Yang Yang Cai (22) begon met pianospelen op vijfjarige leeftijd bij Noor Relijk. Al op tienjarige leeftijd werd zij leerling van de beroemde pianopedagoog Jan Wijn. Sinds 2015 studeert ze bij hem aan het Conservatorium van Amsterdam. Yang Yang heeft talloze masterclasses gevolgd, bij onder anderen Ronald Brautigam, Boris Berman, Jacques Rouvier, Klaus Hellwig, Yoheved Kaplinsky en Arie Vardi. In 2008 behaalde zij de eerste prijs op het Steinway Piano Concours. Daardoor vertegenwoordigde zij als negenjarige Nederland op het Internationale Steinway Festival. Ook in 2012 was zij winnaar van het Steinway Piano Concours. In 2013 won Yang Yang de Junior Finale van de internationale Young Pianist Foundation (YPF), zij speelde toen Mozarts Piano Concert no. 14 met het Yehudi Menuhin School Orchestra. In 2017 verwierf zij de Classic Young Masters Award. Op 10 februari 2019 is Yang Yang uitgeroepen tot de grote winnaar van de prestigieuze YPF Piano Competition Grand Prix Youri Egorov.

Yang Yang heeft inmiddels gespeeld in allerlei belangrijke Nederlandse concertzalen waaronder het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw aan ’t IJ, DeLaMar theater en Koninklijk Theater Carré. Daarnaast nam zij onder meer deel aan The International Holland Music Sessions en Aspen Music Festival en School 2018 (VS). Zij is een regelmatig terugkerende gast op het Grachtenfestival Amsterdam, Festival Wonderfeel, Festival Jong Talent Schiermonnikoog en het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog.

Yang Yang musiceert niet alleen als solist maar speelt ook graag kamermuziek. Met violist Shin Sihan en cellist Alexander Warenberg vormt zij sinds 2017 het Amsterdam Piano Trio.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. Kaarten kosten 25 euro p.p. inclusief een hapje en drankje. Wanneer je het kaartje hebt gereserveerd of gekocht ontvang je de exacte locatie. Kaarten zijn te reserveren via op telefonisch: 06-39815751.

Over Indoors gaat Outdoors
In deze tijd van afstand houden en weinig sociaal contact is het belangrijk om samen te kunnen blijven genieten van mooie muziek. Daarom organiseert het team van IN DOORS deze zomer 6 unieke kleine concerten in prachtige Twentse Tuinen. Wederom hebben we een aantal jonge talentvolle musici uitgenodigd. Zij kunnen haast niet wachten om weer voor u te mogen spelen. Om het feest compleet te maken serveren we tijdens het concert een culinair hapje en een drankje.

Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten dit i.v.m. de corona maatregelen. Ook zullen wij voor aanvang een gezondheidscheck doen, zodat je op een veilige manier wordt ontvangen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat huishoudens en partners naast elkaar kunnen zitten. Per concert hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren!

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Reserveren verplicht!

Locatie

Locatie staat op het ticket

Telefoon
06-39815751
E-mail
Website
www.indoors-chambermusicfestival.nl

Tip je vrienden

facebook twitter