Sophie Schreurs (klarinet) en Benjamin de Boer (contrabas)

In deze tijd van afstand houden en weinig sociaal contact is het belangrijk om samen te kunnen blijven genieten van mooie muziek. Daarom organiseert het team van IN DOORS deze zomer 6 unieke kleine concerten in prachtige Twentse Tuinen.

Sophie Schreurs (1998) begon op haar achtste met haar eerste klarinetlessen. Op haar zestiende werd ze aangenomen op de Sweelinck Academie van het Conservatorium van Amsterdam. Inmiddels studeert ze in de bacheloropleiding van het conservatorium. Hier studeert ze bij Arno Piters.

Sophie nam deel aan solistenconcoursen en bereikte zes keer de Finale Jonge Solisten in Limburg. Drie jaar op rij werd ze eerste prijswinnaar van het NK Blazerssolisten in verschillende divisies. In 2015 werd Sophie winnaar van de Finale Jonge Solisten. Een jaar later won ze de derde prijs bij de Regiofinale van het Prinses Christina Concours. In de zomer van 2016 trad ze diverse malen op met de Philharmonie Zuid-Nederland. Later dat jaar speelde ze bij Viva Classic Live in Venlo en in het voorjaar van 2017 soleerde ze met Amsterdams Symfonie Orkest Con Brio.

Sophie remplaceerde bij de Marinierskapel en Kapel van de Koninklijke Luchtmacht, speelde van 2015 tot 2018 in het Jeugdorkest Nederland en speelt momenteel bij de Koninklijke Harmonie van Horst en bij het Jong Nederlands Blazers Ensemble. Benjamin de Boer – contrabas, 25 jaar oud en wonend en studerend in Rotterdam. Momenteel studeert hij af aan de Master Creative Performer aan het conservatorium van Rotterdam, Codarts. Dit is een op maat gemaakte master waar hij lessen klassiek contrabas, jazz compositie en zelfs jazz zang krijgt. Sinds een jaar speelt hij in een crossover band, Brewed By Women, waar ik zowel bassist als leadzanger ben. Met deze band proberen we zo veel mogelijk verschillende genres te combineren. Zo spelen we bijvoorbeeld Bach, maar ook nummers van The Beatles en we schrijven onze eigen folk 'n roll muziek. Bekijk vooral onze website: www.brewedbywomen.com.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. Kaarten kosten 25 euro p.p. inclusief een hapje en drankje. Wanneer je het kaartje hebt gereserveerd of gekocht ontvang je de exacte locatie. Kaarten zijn te reserveren via op telefonisch: 06-39815751.

Over Indoors gaat Outdoors
In deze tijd van afstand houden en weinig sociaal contact is het belangrijk om samen te kunnen blijven genieten van mooie muziek. Daarom organiseert het team van IN DOORS deze zomer 6 unieke kleine concerten in prachtige Twentse Tuinen. Wederom hebben we een aantal jonge talentvolle musici uitgenodigd. Zij kunnen haast niet wachten om weer voor u te mogen spelen. Om het feest compleet te maken serveren we tijdens het concert een culinair hapje en een drankje.

Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten dit i.v.m. de corona maatregelen. Ook zullen wij voor aanvang een gezondheidscheck doen, zodat je op een veilige manier wordt ontvangen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat huishoudens en partners naast elkaar kunnen zitten. Per concert hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren!

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Reserveren verplicht!

Locatie

Staat op ticket

Telefoon
06-39815751
E-mail
Website
www.indoors-chambermusicfestival.nl

Tip je vrienden

facebook twitter