Hawijch Elders (viool) en Tom Feltgen (cello)

Hawijch Elders, viool – volgt sinds 2016 haar vioolopleiding bij Ilya Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam. Zij begon op zesjarige leeftijd met vioollessen bij Mea Fontijn, en kreeg tot 2016 viool- en kamermuzieklessen van Benzion Shamir.

Hawijch nam deel aan masterclasses van onder andere Shlomo Mintz, Ivry Gitlis, Ray Chen, Pierre Amoyal, Emmy Verhey, Paul Roczek, Shmuel Ashkenasi, Ani Schnarch en Zakhar Bron. Hawijch heeft vele prijzen ontvangen tijdens nationale en internationale vioolconcoursen. In september 2018 won zij de tweede prijs en drie speciale prijzen tijdens het 37e ‘Premio Rodolfo Lipizer’ Internationale Vioolconcours. In januari 2018 soleerde zij met het Residentie Orkest o.l.v. Otto Tausk met het vioolconcert van Antonín Dvořák in de Finale van het Oskar Back concours, waar zij met overweldigende meerderheid de Publieksprijs won en haar de tweede prijs werd toegekend. Eerder won zij prijzen bij het Prinses Christina Concours, het Nederlands Vioolconcours- Iordens, en de Classic Young Masters Award. Hawijch soleerde in de vioolconcerten van Beethoven, Sibelius, Bach, Paganini, Britten en Dvořák en in Sarasate’s Carmen Fantasie met onder andere Real Filharmonía de Galicia, de Nieuwe Philharmonie Utrecht, Orquestra Clássica da Madeira, Domestica Rotterdam, het Amsterdam Symphony Orchestra, het Residentie Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest. In december 2019 is aan haar de “Vioolbeurs” 2019 van Het Kersjes Fonds in het Koninklijk Concertgebouw worden uitgereikt. Hawijch speelt op een viool, gebouwd door Gennaro Gagliano (Napels, ca. 1755) en met een strijkstok, gebouwd door Jean Pierre Marie Persoit (Parijs, 19e eeuw), beide in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF). De viool behoort tot de ‘collectie Willem G. Vogelaar’.

Tom Feltgen, cello – begon met cello spelen op de 6 jarige leeftijd bij Raju Vidali en Judith Lecuit in Luxemburg. Hij heeft lessen gevolgd in muziektheorie, harmonie, solfège, piano, klassieke percussie en koor. Tom behaalde het “Diplôme Supérieur” met onderscheiding in 2015 in Luxemburg. In 2013 werd hij toegelaten tot de Cello klas van Manfred Stilz aan de Schola Cantorum in Parijs, hier ontving hij het “Diplôme de Concert” met onderscheiding. In 2015-2016 zat Tom in de Jong Talentenklas van Adnana Rivinius aan de Hochschüle für Musik Saar. Sinds 2016 studeert Tom aan de Bachelor van het Conservatorium van Amsterdam. Onlangs heeft Tom de aanmoedegingsprijs ontvangen bij het Nationaal Cello Concours (2018) tijdens de Cello Biennale Amsterdam.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. Kaarten kosten 25 euro p.p. inclusief een hapje en drankje. Wanneer je het kaartje hebt gereserveerd of gekocht ontvang je de exacte locatie. Kaarten zijn te reserveren via op telefonisch: 06-39815751.

Over Indoors gaat Outdoors
In deze tijd van afstand houden en weinig sociaal contact is het belangrijk om samen te kunnen blijven genieten van mooie muziek. Daarom organiseert het team van IN DOORS deze zomer 6 unieke kleine concerten in prachtige Twentse Tuinen. Wederom hebben we een aantal jonge talentvolle musici uitgenodigd. Zij kunnen haast niet wachten om weer voor u te mogen spelen. Om het feest compleet te maken serveren we tijdens het concert een culinair hapje en een drankje.

Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten dit i.v.m. de corona maatregelen. Ook zullen wij voor aanvang een gezondheidscheck doen, zodat je op een veilige manier wordt ontvangen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat huishoudens en partners naast elkaar kunnen zitten. Per concert hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met reserveren!

Of bekijk de website www.indoors-chambermusicfestival.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Reserveren verplicht!

Locatie

Staat op ticket

Telefoon
06-39815751
E-mail
Website
www.indoors-chambermusicfestival.nl

Tip je vrienden

facebook twitter