Theater De rode maan

Deze middag speelt Theater de Rode Maan 'De Drie Sinaasappels'. Een volledig nieuw interactief muzikaal sprookje, waarin een verwonderd meisje meerdere dieren ontmoet en samen met een ongelukkige prinses op zoek gaat naar de Drie Sinaasappels.

In het verhaal zorgt Juice voor de schapen. Ze ligt te slapen als er een oranje bal in haar schoot wordt geworpen. Als ze deze ontdekt is ze verwonderd en blij tegelijk. Dan komt er een kikker die de bal ook mooi vindt. Hij bedenkt iets slims waardoor ze de bal aan hem geeft. Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar.

I.v.m. de RIVM maatregelen rondom corona is de voorstelling in de buitenlucht, bij het zuidbordes. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Na de voorstelling kun je nog een kijkje nemen in het huis.

Datum en tijd: donderdag 27 augustus, voorstelling om 13.00 en 15.00 uur. Entree voorstelling + huis: € 8,00 p.p. en donateurs GLK en museumkaarthouders € 3,00 p.p.

Reserveren noodzakelijk door middel van online kaartverkoop (betaling via iDEAL).

Of bekijk de website www.glk.nl/landschappen-kastelen/activiteiten-excursies/details/theater-de-rode-maan-1

Wanneer

Prijzen

  • € 8,00 Entreeprijs
  • € 3,00 Prijs voor leden

Locatie

Huis Verwolde

Adres
Jonker Emilelaan 4, 7245TL Laren
Telefoon
0573-401825
E-mail
Website
verwolde.glk.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter