Literaire avond – Nhung Dam en Koos Terpstra

Actrice Nhung Dam en regisseur Koos Terpstra verblijven begin juli in Werkplaats Diepenheim waar ze werken aan de voorstelling “3 miljoen voetstappen naar Sicilië”. Naast theatermakers zijn beiden ook schrijver. Op woensdagavond 8 juli staan ze in die hoedanigheid centraal in de “Literaire avond”.

Nhung Dam | Duizend vaders
Als kind schreef ze al in haar dagboek dat ze hoopte dat het op een dag zou lukken: een boek schrijven. In 2018 kwam deze droom voor Nhung Dam uit, haar debuutroman “Duizend Vaders” werd gepubliceerd. Een zowel autobiografisch als fictief verhaal met een hoofdpersonage dat ook Nhung heet. De titel komt voort uit de zoektocht naar het antwoord op de vraag ‘wat is een vader?’.

Koos Terpstra | Het eiland
Vrijwel vers van de pers komt het boek “Het eiland” van Koos Terpstra. De geboren Texelaar debuteerde dit jaar met een boek over een fictieve familiegeschiedenis, hij verzint de jeugd van zichzelf tot het een jeugd is die hem bevalt. Met als hoofdrolspeler een eiland van vijftig jaar geleden, waar alles mogelijk is.

Aan de hand van een vraaggesprek gaan Nhung en Koos dieper in op de inhoud van hun boeken en de totstandkoming hiervan. Ook het publiek is van harte welkom om vragen te stellen. De boeken “Duizend vaders” en “Het eiland” zijn nadien verkrijgbaar en als je het ze lief vraagt, willen ze hun boek ook vast wel signeren.

De volgende dag speelt Nhung de try-out van hun voorstelling 3 miljoen voetstappen naar Sicilië. Meer info vind je hier.

Aanvangstijd volgt nog.

Of bekijk de website heimland.nl/project/literaire-avond/

Wanneer

  • -

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter