Klassiek concert m.m.v. sopraan Johannette Zomer en organist Louis ten Vregelaar

Cultuurvrienden Oude Blasius hebben een sterk duo geprogrammeerd: landelijke grootheid sopraan Johannette Zomer en ‘local hero’ organist Louis ten Vregelaar.

Het wordt een gevarieerd programma onder de noemer ‘van barok tot nu’. Met muziek voor orgel, orgel of piano met zang. Van componisten als Purcell, Bach, Vivaldi, Händel, Reger en Andriessen. Met werk als Ave Maria, Domine Deus, Laudate Dominum, Geistliche Lieder. Maar ook orgelbewerking van Bach Concerto in d, Fuga in G, Thema met variaties. Johannette Zomer zingt boven naast het orgel met Louis ten Vregelaar én aan de vleugel beneden op het podium van de Oude Blasiuskerk.

Het concert begint om 19.30 uur in de Oude Blasius kerk in het centrum van Delden. Jongeren tot en met 16 jaar hebben vrije toegang na aanmelding op mailadres .

Of bekijk de website cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 7,00 Prijs voor leden
  • € 10,00 Prijs voor niet-leden

Toegangskaarten alleen in de voorverkoop in verband met coronamaatregelen. . De kaarten liggen voor u klaar in de entree van de kerk op de avond van het concert vanaf 18.30 uur. Losse kaarten te koop bij de Read Shop Delden.

Locatie

Grote of Oude Blasiuskerk

Adres
Kerkplein 3, 7491BM Delden
Website
www.blasiusdelden.nl

Tip je vrienden

facebook twitter