GEANNULEERD: Koelefair streek- en brocantemarkt

Vandaag vindt in het openluchttheater “de Kösterskoele” in Markelo een streek- en brocantemarkt, de “Koelefair” plaats. Eigentijdse streekproducten van jam, kaas, wijn etc. Verschillende demonstraties van hobbyisten en een mooie brocante markt. Voor ieder wat wils!

Net als voorgaande jaren, zijn er dit jaar meer dan 60 kramen, in de prachtige sfeervolle ambiance van openluchttheater de Kösterskoele.

Tijdens de markt worden verschillende eigentijdse streekproducten uit Markelo en omgeving gepresenteerd. Hierbij kan gedacht worden aan de meelproducten van de Molen van Buursink of de kaas van de kaasmolen. Maar wat dacht je van jam gemaakt van vruchten of pompoenen, boerderij-ijs of de eigengemaakte wijn of een kraam waar ambachtelijk spek wordt bereid of wafels hartig of zoet die ter plekke worden gemaakt. Ook wordt er paling gerookt tijdens de fair.

Naast vele streekproducten is er ook een mooie brocante markt, van hele ouderwetse spullen tot klassiek en modern. Vele hobbyisten presenteren hun hobby. Hierbij kan gedacht worden aan kaarten maken, sieraden maken maar ook tassen maken van fietsbanden, creaties met vilt, kleding voor kinderen, sierkussens of theedoeken met geborduurde Twentse teksten, houtsnijden etc. Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten.

Kortom genoeg vertier voor iedereen in openluchttheater de Kösterskoele.

Of bekijk de website www.kosterskoele.nl/activiteiten

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Kösterskoele

Adres
Beukenlaantje 6, 7475SK Markelo
Telefoon
0547-363606
E-mail
Website
www.kosterskoele.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter