Heerlijcke Markt Diepenheim

Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!

Rondom Cultuurcentrum Herberg de Pol vindt op zondag 2 augustus weer de Heerlijcke Markt plaats. Met onder meer een ruimere opstelling en looproute is doorgang van de creatieve Diepenheimse markt weer mogelijk.

De zomerse markt duurt van 11 tot 16 uur en is altijd gratis te bezoeken. Struin langs de kraampjes en laat je verrassen door het verkoopwaar. Op deze veelzijdige markt vinden jong en oud iets naar plezier en worden bezoekers geïnspireerd. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met diverse stands met lekkernijen.

Aansluitend kan je heerlijk plaatsnemen op het gezellig ‘anderhalve-meter-terras’ van Herberg de Pol of op één van de andere terrassen in Diepenheim. De markt is ook goed te combineren met een fiets- of wandelroute door de prachtige natuur en langs de vele kastelen die Diepenheim rijk is. Of breng een bezoekje aan de winkels, galeries en presentatie-instellingen; bij Kunstvereniging Diepenheim wordt deze middag een rondleiding gegeven. Vraag naar de verdere mogelijkheden bij het VVV Informatiepunt in het cultuurcentrum.

Van de standhouders en bezoekers wordt verwacht dat zij zich aan de 1,5 meter afstand houden en thuisblijven indien zij zich niet goed voelen. Zo kan er gezamenlijk op een veilige manier weer worden genoten van deze ouderwets gezellige markt. Lijkt het je leuk om ook op de Heerlijcke Markt te staan, stuur dan een mail naar .

Over de Heerlijcke Markt
Heerlijcke Markt Diepenheim is een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars en muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Natuurlijk zijn er ook proeverijen van verschillende ambachtelijke producten.

Voor meer informatie betreffende deelname aan de markt kunt u contact opnemen via

Of bekijk de website www.herbergdepol.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
Telefoon
06-51467989
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl

Tip je vrienden

facebook twitter