GEANNULEERD: Harmonica- en Accordeon Folklore Festival

Muzikale gezelligheid bij Museumboerderij de Wendezoele in Delden met optredens van harmonica- en accordeonspelers, boerendansers en folkloregroepen.

Zondag 23 augustus organiseert Museumboerderij Wendezoele het Folklore Festival rondom de Museumboerderij. Tijdens dit festival kun je genieten van optredens van harmonica- en accordeonspelers en folkloristische dansgroepen Brookmoaten en de Oekraïense zang- en dansgroep Roesalka. Daarnaast is er een kleine warenmarkt met ambachtelijke producten en zijn er eet- en drinkkraampjes.

Tijdens het Folklore Festival kun je doorlopend genieten van muzikale optredens. De harmonica- en accordeonspelers zullen zowel in groepsverband als individueel optredens verzorgen. Op verschillende podia zullen dansgroep Brookmoaten uit Bornerbroek, dansgroep Midden Twenthe uit Delden en zang- en dansgroep Roesalka Hengelo in klederdracht folkloristische dansen ten tonele brengen.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens het Folklore Festival. In de horeca van Museumboerderij Wendezoele kun je terecht voor een lekker drankje en een hapje eten. Daarnaast is er ook een kleine warenmarkt met proeverij en zullen de producten van de boerderij zelf verkocht worden. Natuurlijk is ook het museum geopend tijdens het Folklore Festival.

Er is voldoende parkeergelegenheid en het erf is rolstoelvriendelijk ingericht. Het Folklore Festival start om 12 uur en wordt afgesloten om 18 uur.

Entree volwassenen € 4 en tot 12 jaar € 1. Tot 4 jaar gratis toegang. Er is geen betaalgelegenheid voor pinnen.

Of bekijk de website www.wendezoele.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 1,00 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 4,00 Entreeprijs Volwassenen

Tot 4 jaar gratis toegang.

Locatie

Museumboerderij Wendezoele

Adres
Twickelerlaan 14, 7495VG Delden
Telefoon
074-3762699
E-mail
Website
www.wendezoele.nl

Tip je vrienden

facebook twitter