GEANNULEERD: Heimland 2020

Let op! Vanwege het coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen door het Nederlandse Kabinet. Alle evenementen, voorstellingen, bijeenkomsten en activiteiten in Nederland worden tot 1 september geannuleerd. Weekmarkten mogen vooralsnog wel doorgaan.

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli verandert Diepenheim in een thuis voor theatermakers en liefhebbers van theater. Onder de naam Heimland worden in en om Diepenheim tientallen voorstellingen gespeeld.

Naast de diverse voorstellingen en installaties in en rondom Diepenheim is het ook gezellig toeven in het HeimlandHart op het plein bij Herberg de Pol. Met drankjes, eten, muziek en gratis straattheater.

Grootse, intieme voorstellingen in en om Diepenheim
Het publiek trekt op met de artiesten. Dichter bij de makers kun je niet komen. Heimland roept geborgenheid en verlangen op. Je voelt je meteen thuis. Ook wanneer je geen theater gewend bent. En wie er wel pap van lust wil nooit meer weg.

Daar zijn in het laatste weekend van juli Ruim 60 voorstellingen zullen op bijzondere buitenlocaties te zien zijn. Alle voorstellingen zijn gedeeltelijk of geheel gemaakt in de theaterwerkplaats van Diepenheim. Gedurende het gehele jaar doen (inter)nationale theatermakers Werkplaats Diepenheim aan om een voorstelling te maken. Ze werken daar tijdelijk en verblijven in de bijbehorende appartementen. Deze faciliteit is uniek in Nederland en biedt enorm veel kansen om het cultuuraanbod in Overijssel en Nederland te verrijken.

Zodra er meer informatie bekend is wordt dat hier gepubliceerd. Volg Heimland ook via Facebook

Of bekijk de website www.heimland.nl

Wanneer

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl

Tip je vrienden

facebook twitter