GEANNULEERD: Dag van het Kasteel: Twickel

Tweede Pinksterdag organiseert de Nederlandse Kastelenstichting de Dag van het Kasteel. Ook Landgoed Twickel doet mee en stelt haar huispark en moestuin open.

Kasteeltuinen en moestuin
Kasteel Twickel is befaamd om haar huispark: de siertuinen, de Oranjerie en het omringende park met spiegelvijvers en wildbaan. Generaties van kasteelbewoners hadden hun deel in de aanleg. Eeuwen geleden haalden zij bomen en planten van Over de Grens naar de buitenplaats. Deze ‘exoten’, waaronder citrusbomen van meer dan 200 jaar oud, zijn nog steeds te bewonderen. Even zo bijzonder is de historische moestuin van Twickel waar als vanouds groenten, fruit en bloemen worden gekweekt. Met hulp van vrijwilligers lukt het om de tuinen te onderhouden en te laten floreren.

Activiteiten
Zodra er meer informatie bekend is wordt dat hier gepubliceerd.

Goed om te weten
Het kasteel is deze dag niet open voor publiek. Kasteelrondleidingen zijn er op woensdag t/m zaterdag in de periode 10 t/m 20 juni en woensdag t/m zaterdag 26 augustus t/m 5 september. Voor informatie over de kasteelrondleiding, beschikbaarheid en aankoop van tickets, zie twickel.nl.

Of bekijk de website www.twickel.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

De entree tot de kasteeltuinen bedraagt € 5,- per persoon. Kinderen t/m 16 jaar gratis toegang. De moestuin is gratis te bezoeken.

Locatie

Kasteel en landgoed Twickel

Adres
Twickelerlaan 7, 7495VG Delden
Telefoon
074-3761020
E-mail
Website
twickel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter