BigBand Festival Goor Blues en Swing

Op maandag 2 april, Tweede Paasdag, word je getrakteerd op een stevige soep van diverse muziekstijlen. Spetterende bigbands gaan de strijd met elkaar aan op de buitenpodia in het centrum van Goor.

Op de diverse buitenpodia in het Goorse centrum geven de bigbands fantastische shows weg en The Veldman Brothers spelen Blues from the heart.

Bij de horecagelegenheden zijn een flink aantal dixieland en blues bands te zien en te horen.

Het podium in Theater De Reggehof is deze middag gereserveerd voor drie getalenteerde jeugd bigbands en popbands van de Muziekschool Hof van Twente.

Neem ook een kijkje op de Kunstmarkt, waar je kunt genieten van loungemuziek. De straat bij Bar Bistro d'Olde Smidse wordt veranderd in een heuse speciaal bieren straat, waar (muzikaal) straattheater zorgt voor vermaak. Ook de winkels in het centrum van Goor zijn geopend.

Naast dit muzikale spektakel kan de jeugd zich naar hartelust uitleven op de Blue Note Square, waar spectaculaire sport- en spelworkshops plaatsvinden. DJ of the Year 2017 Mike Gerritsen geeft een uniek optreden!

't Goorse Speciaalbier Festival
Als aanvulling op dit prachtige muziek festijn wordt dit jaar voor de eerste keer 't Goorse Speciaalbierenfestival georganiseerd. Veertien brouwers uit binnen-en buitenland, muziek vanaf vinyl, lekkere bites en tal van bezoekers die zich onderdompelen in de wondere wereld van speciaalbieren.

Concert(G)old meets Young
Samen met jeugd bigbands Big Bandits en Big Bang van Oyfo uit Hengelo reist Senioren Bigband Rotterdam naar Goor af om de bezoekers te trakteren op het onvervalste klassieke jazz repertoire uit de jaren ’30, ’40 en ’50. Vanaf 13.30 is de ontvangst in de Kleine Zaal in De Reggehof. Het wordt een feest van herkenning met muziek van grote namen als Glenn Miller, Tommy Dorsey en Benny Goodman. Bekijk hier de flyer.

Kort samengevat
BigBand Festival Goor, centrum van Goor (Hof van Twente), Tweede Paasdag, maandag 2 april 2018, 12.00 uur tot 18.00 uur, gratis toegang en winkels geopend.

Kijk, luister en geniet!

Het BigBand Festival in Goor behoort inmiddels tot een van de grootste evenementen in Twente. Zonder twijfel het leukste uitje om uw paasweekend muzikaal af te sluiten!

Of bekijk de website www.bigbandfestivalgoor.nl/

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum

Adres
Grotestraat, 7471BS Goor
E-mail
Website
www.bigbandfestival.nl

Tip je vrienden

facebook twitter