Voorstelling | Dagboek van een dorpskoor

Dagboek van een Dorpskoor is een muziektheaterproductie over de ondergang en wederopbouw van een dorpskoor. Een ontroerende productie die je niet wil missen!

De RK Kerk in Bentelo wordt omgetoverd tot een sfeervol podium voor een onvergetelijke belevenis in de donkere dagen voor kerst.

Dagboek van een Dorpskoor wordt gespeeld door professionele acteurs, een ensemble van regionale amateurspelers en -zangers, professionele muzikanten én de lokale harmonie. Een ode aan het culturele verenigingsleven!

Dagboek van een Dorpskoor gaat over jezelf durven zijn in een kleine gemeenschap. Over aannames en vooroordelen. Over je thuis én vrij voelen. Over elkaar nodig hebben én natuurlijk over liefde.

Intiem, geestig en ontroerend

Kom samen met vrienden en familie om te genieten van de prachtige muziek, de onvergetelijke personages en het meeslepende verhaal.

Bestel hier kaarten

Een idee van...
Dagboek van een Dorpskoor is een initiatief en idee van theatermaker/actrice Magda Nij Bijvank. Als actrice speelde ze “Ria van de bank” en vriendin van Hanna in de succesvolle voorstelling Hanna van Hendrik. En in Groote Markt 30 en Van Jonge Leu en Oale grond._

Als maker ontwikkelt ze producties met een flinke dosis human interest: theater als podium voor bijzondere verhalen van "gewone mensen". Soms bloedserieus, dan weer lichtvoetig met de nodige relativering en humor. Het zijn muziektheaterproducties met impact. Zo maakte ze "Geen Moederdag", "Dienst voor ongelovigen", "Held voor één dag" en "Tv TrOost".

Of bekijk de website www.dagboekvaneendorpskoor.nl/

Wanneer

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Locatie

R.K. kerk O.L. Vrouwe van Altijddurende Bijstand Kerk

Adres
Onze Lieve Vrouwestraat 3, 7497MA Bentelo
Telefoon
0547-292221
E-mail
Website
heiligegeestparochie.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter