Fietsroute | De Groene Route

Pak je fiets erbij en laat je inspireren door groene projecten die voornamelijk door mensen in de buurt worden opgepakt. Vanuit Noaberschap, dus samen de schouders eronder!

Fietsroute langs groene projecten
De vrijwilligers langs de route vertellen je graag alles over hoe de projecten zijn ontstaan, wat ze opleverden en natuurlijk wat de toekomst gaat brengen. Zo fiets je onder andere langs Onder de Wieken. Dit is een groene, natuurlijk ingerichte speel- en ontmoetingsplek. Ook kom je langs de Frans Halsstraat, een prachtige biodiverse buurtuin. Waar bloemen, bijen en vlinders afkomen op de vele struiken en fruitboompjes. De route is ongeveer 23 kilometer.

Meld je aan
Dit wil je toch niet missen? Geef je voor 12 september op deze activiteit, want alleen dan geniet je ook een verse lunch van eigen bodem.

De kosten voor deelname zijn € 15,- per persoon, inclusief uitgebreide lunch.

Over de Maand van het Groen Doen!
Deze activiteit maakt onderdeel uit van de 'Maand van het Groen Doen!' in september. Samen met de gemeente Hof van Twente, De Groene Loper, De Reggetuin, Hofvogels, St. Machtig Mooi Markelo Zoemt en vele andere vrijwilligers organiseren we deze maand.

Tijdens deze maand zijn er verschillende leuke én inspirerende groene activiteiten te ondernemen. Denk aan: groene exposities, fietsroutes, workshops en zelfs een groene dichtwedstrijd. Iedereen uit Hof van Twente kan meedoen. Kom jij ook?

De ‘Maand van het Groen Doen’ Is onderdeel van de campagne ‘Hof Nog Groener’, waarmee we willen laten zien hoe gezellig, gewoon en gemakkelijk groen doen kan zijn. Echt iedereen kan het!

Of bekijk de website www.hofbibliotheek.nl/agenda/293-de-groene-route

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Reggetuin

Adres
Kerkstraat 123d, 7471AH Goor
Website
www.hofbibliotheek.nl/hofnoggroener

Tip je vrienden

facebook twitter