Asperge Avond bij Restaurant Den Haller
Ga jij ook watertanden van het witte goud? Dan mag je deze Aspergeavond bij Restaurant Den Haller in Diepenheim niet missen! Met wie schuif jij aan?
Restaurant Den Haller in Diepenheim staat bekend om de uitstekende keuken, waarin de chefkok de meest verrassende gerechten maakt. Echt een culinair avondje uit!
Op zaterdag 13 mei gaat de keukenbrigade aan de slag met de koningin onder de groentes: asperges. Het menu bestaat uit meerdere gangen en het begint om 18.00 uur.
Amuses
Ham van Hollands lam met thijmhoning vinaigrette, korenaar
asperges en geroosterde Serranoham
Glaasje met een mousse van King krab en Canadese kreeft, met gemarineerde asperges en haringkuit
Huisgemaakte chipolata van maisscharrelkip, op een ragout van groene asperges en dragonjus
Terrine van gerookte zalm, ei, Noordzee garnalen, groene kruiden en asperges, met een zachte mayonaise van ras el hanout en gember met gegrilde botersla
Schuimig soepje van asperges, met bieslook, aspergekoppen en een taartje van gekonfijte boerderij eend
Rosé gebraden zijlende biefstuk van Joviander kalf, op roergebakken asperges en een eigen krachtige jus met gepocheerde kalfstong en gefermenteerde knoflook
Parfait van witte chocolade en asperges gekonfijt in Pedro Ximenez met vanille en crumbs van bitterkoekjes, in een bakje van witte chocolade, met frambozen compôte stroop van lievevrouwebedstro en tonkaboon
De prijs is € 58,50 per persoon inclusief een bruisend welkomst aperitief.↵
Wanneer
Prijzen
- € 58,50 Entreeprijs
De prijs is inclusief een bruisend welkomst aperitief.
Locatie
Restaurant Den Haller
- Adres
- Watermolenweg 34, 7478PW Diepenheim
- Telefoon
- 0547-351287
- denhaller@online.nl
- Website
- www.restaurantdenhaller.nl