Stabat Mater door Projectkoor Enchanté

Op zaterdag 18 maart 2023 in de Hofkerk en zondag 19 maart 2023 in de Martinuskerk, geeft het projectkoor van Enchanté uit Goor onder leiding van Nora Volkert een Stabat Mater concert met het thema Lijden & Hoop.

Begin maart 2020, een maand voor de uitvoering, moest het koor de Lock down het concert in de Hofkerk in Goor afzeggen. Het was een grote teleurstelling, want ze waren helemaal klaar om het Stabat Mater van Pergolesi uit te voeren, samen met een tiental projectleden. Gelukkig bleef het koor Enchanté, ondanks corona, overeind en bruist het weer van de plannen.

Op 18 en 19 maart 2023 gaan ze een tweede poging doen, in samenwerking met de muziek, dans en kunstschool Home of Talents om het lijdensverhaal Stabat Mater ten gehore te brengen.

Het thema is “Lijden en hoop”. Voor de pauze zingen ze het Stabat Mater, na de pauze het openingskoor uit Ein deutsches Requiem van Brahms, Lacrimosa van Goodall, de Cantique de Jean Racine van Fauré en Psalm 121 (Laetatus sum) van Vivaldi.

Het koor werkt het thema breder uit met een verteller, een muzikaal intermezzo en beeldmateriaal. Een avond die u niet mag missen.

Of bekijk de website www.homeoftalents.nl/nieuws/stabat-mater-koor-enchante/

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs

Toegangsprijs is incl. garderobe en koffie

Locatie

Hofkerk

Adres
Diepenheimseweg 2, 7471LX Goor
Telefoon
0547-272337
Website
www.hofkerkgoor.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter