Triathlontraining 2023

Sportfondsenbad de Vijf Heuvels organiseert een speciale trainingsclinic voor triatleten. Deze trainingen zorgen voor een optimale start op de Hof van Twente Triathlon van 4 juni 2023.

Sportfondsenbad ‘De Vijf Heuvels’ organiseert in samenwerking met triathlonvereniging TTvW een speciale Triathlon-clinic voor tri-atleten. De clinic bestaat 10 zwemtrainingen en 4 tri-trainingen onder leiding van vakkundige begeleiders van zowel TTvW als ‘De Vijf Heuvels’. De zwemtrainingen zijn op maandagavond (20.00-20.45u) en vrijdagavond (17.45-18.30u) vanaf 3 februari t/m 2 juni. De tri-trainingen zijn op 4 zaterdagen van 12.30-14.00u op 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei.

De clinic is er qua timing precies op gericht om 4 juni optimaal aan de start te verschijnen van de Hof van Twente Triathlon. Naast deze triathlon zijn er uiteraard meerdere triathlons in de omgeving waar aan deelgenomen kan worden en waar deze clinic zeer geschikt voor is.

Ook na de triathlon van 4 juni blijven de trainingen op maandag- en vrijdagavond doorgaan. Hier kun je zonder opgave vooraf, bij instromen. Op de zaterdagen komen alle aspecten van de triathlon uitgebreid aan bod. Het draait dus niet alleen om zwemmen. Ook de fiets- en looptraining komen uitgebreid aan bod, net als de wisselingen tussen het zwemmen, fietsen en lopen. De deelnemers worden daarbij begeleid door verschillende gespecialiseerde trainers en ervaren triatleten. Een betere voorbereiding op 4 juni is er niet!

Zowel de tri-trainingen als de zwemtrainingen vinden plaats in en bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’. De kosten hiervoor bedragen € 85,00 voor 14 trainingen. Heb je al een magneetkaart, neem deze dan mee, anders zul je deze nog eenmalig voor € 5,50 aan moeten schaffen.

Voor meer informatie over de clinic kun je contact opnemen met Henny Huisken. Ze is per e-mail te bereiken via info@sportfondsenhofvantwente.nl of via het algemene nummer van het zwembad (0547) 361794. Meer informatie over de zwem/triathlontrainingen in het zwembad, die het hele jaar door worden gegeven, is te vinden op de website www.zwembaddevijfheuvels.nl. Meer informatie over de triathlon is te vinden op www.hofvantwentetriathlon.nl.

Of bekijk de website www.zwembaddevijfheuvels.nl/activiteiten/triathlontraining/

Wanneer

  • 3 feb - 2 jun 2023
    • elke maandag | - uur
    • elke vrijdag | - uur

Prijzen

  • € 85,00 Entreeprijs

€ 85,00 voor 14 trainingen. Indien je al een magneetkaart hebt, neem deze dan mee, anders dien je deze nog eenmalig voor € 5,50 aan te schaffen.

Locatie

Zwembad de Vijf Heuvels

Adres
Potdijk 5, 7475SL Markelo
Telefoon
0547-361794
E-mail
Website
www.zwembaddevijfheuvels.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter